Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Dúró Dóra a melegekről. Mit...

Dúró Dóra a melegekről. Mit gondoltok?

2013. júl. 21. 15:31
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
*őket szívesebben etetnéd
2013. júl. 21. 16:26
 12/34 anonim ***** válasza:
14%

"igazad van. inkább maradjon hely az igazi bűnözők számára, akik gyerekeket erőszakolnak meg, a feleségeiket verik, embereket rabolnak el és kínozzák őket halálra."

Marad hely nekik bőven ha a homéroszokat kivégezzük.

"Talán ideje lenne elgondolkodni azon, hogy minden cselekedetnek következménye van."

Így igaz. Kegyen végre a homárkodásnak is.

2013. júl. 21. 16:55
 13/34 anonim válasza:
82%

Hagyjuk már ezt az álszent beszédet. A sok jobbikos ott cigányozott, zsidózott, nacionalista német karlendítéssel -és "zich heil" beszólással bizonyították, hogy primitívek. Erre képesek kikérni maguknak, hogy ők keresztények. Kérdem én, mitől hiszik magukat különbnek akárkitől? Sarkítanak, túloznak, azt hiszik magukról, hogy hú, de nagy hazafiak. Semmivel nem különbek senkinél és elég elszomorító, hogy komolyan azt gondolják magukról, hogy ők képviselik a magyarságot.

Képes Dóra "elvtárs" több ezer embert emberellenesnek kiáltani, ez vicc, "álszent k.va".

2013. júl. 21. 18:27
 14/34 anonim ***** válasza:
34%
amúgy azt sieg heil-nek írják szerintem bár nem vagyok németes, a videót meg se nézem képzelem mi van a Jézusnak két apja van gondolom az Apa és a Szentlélek , Jézus meg ugye a fiú szóval a vita nem nemi identitásjellegű, hanem teológiai na mind1.
2013. júl. 21. 19:54
 15/34 A kérdező kommentje:

"Marad hely nekik bőven ha a homéroszokat kivégezzük.

Így igaz. Legyen végre a homárkodásnak is."

Mert neked aztán sokkal jobb, hogy itt szidsz össze-vissza mindenkit aki nem szimpatikus neked. Tényleg rosszabbnak tartod a melegeket, mint a bűnözőket? hát akkor itt komoly (ön)értékelési problémák vannak..

mellesleg elmondom én is meleg vagyok.

most börtönbe kéne mennem azért, mert a saját nememhez vonzódom?:DD kész röhej. szerencsére az ügy nem a te kezedben van. Mellesleg csak megjegyzésként: mióta a Jobbik melegellenes politikát kezdett el folytatni, azóta (is)csökken folyamatosan a népszerűségük..

2013. júl. 21. 20:24
 16/34 anonim ***** válasza:
69%

"Jézusnak két apja van gondolom az Apa és a Szentlélek "

Szerintem nem így gondolják, hanem úgy, hogy a földi apja József, az égi meg az Atya, vagyis az isten.

Ez pedig végül is igaz. Mi ezzel a baj? A bibliával nem lehet ironizálni, de a parlamentben lehet homokosozni?

2013. júl. 21. 22:46
 17/34 anonim ***** válasza:
3%

"Tényleg rosszabbnak tartod a melegeket, mint a bűnözőket?"

Természetesen.

"mellesleg elmondom én is meleg vagyok.

most börtönbe kéne mennem azért, mert a saját nememhez vonzódom?"

Nem. Mint mondottam én inkább a halálbüntetést szabnám ki, hogy az adófizetőknek ne kelljen téged és a hozzád hasonlóakat eltartaniuk.

2013. júl. 22. 00:22
 18/34 anonim ***** válasza:
91%
Itt láthatjuk, hogy milyen beteg embereket generál a homofóbia.
2013. júl. 22. 07:38
 19/34 anonim ***** válasza:
20%
Én azt gondolom, hogy keményen megdúrnám ezt a Dórikát, mert eszeveszetten jó bőr kis parasztlányka.
2013. júl. 22. 08:43
 20/34 anonim ***** válasza:
76%
17-es nagyon buta ignoranciája vetekszik az amerikaival
2013. júl. 22. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!