Hogy értékelitek Dúró Dóra képviselőasszony eddigi parlamenti tevékenységét?
Nekem Dórika szimpatikus, szerintem legalább annyira a Jobbik női arca, mint Krisztina.
Ráadásul kifejezetten csinos.
Persze tudom, hogy ezek nem szakmai érvek. :)
Komolyra fordítva a szót-én egészen hasznos tartom a munkáját, kimondottan testhezálló nő témakörökben tevékenykedik:
Majd megnézegetem a videókat bár az hogy kuruc videók vannak fönt mikor sima is lehetne. Hát nem sok jót jelent ha valaki kuruc szimpatizáns...
A jobbikot kedveltem és Dúró 1-2 felszólalását is részben hallottam amik tetszettek de az új szélre sodródás már nem tetszik! Pláne a kurucos vonal! Ott annyi idióta kommentelő gyűlik össze és a cikkek is elég vegyesek.
Szerintem a jobbik maradjon jobbik és maradjon mérsékelt.
De persze nem én döntök az irányról de félek hogy így 2014-re még talán csökkenni is fogunk.
Őszintén: egy nulla, tehát értékelhetetlen.
A bűnösök lajstromának írogatása, gyűlöletkeltésen és nyekergésen kívül eddig nem tett le sokat az asztalra sem ő, sem a pártja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!