Miért nem szeretitek a franciákat?
Én nagyon bírom őket, igen jó fejek.
Balaton Soundon ismerkedtem meg párral.
Én jobboldali , nemzeti érzelmű fiatal vagyok és ők is ilyesmik voltak.
Amikor volt egy kis csendesség ,akkor beszélgettem velük ezekről a politikai dolgokról.
Náluk is növekszik a munkanélküliség , rühellik a kormányukat , gondok vannak az etnikumokkal.
Na , igen ami meglepett, hogy ők nem azok a fajták voltak akiknek liberális mesevilág van az agyukban, hanem mernek beszélni és kimerik mondani a dolgokat.
Tudnak az itteni problémákról is.
Szerintem is, a mai franciák meg semmiről nem tehetnek.
Nem lenne szabad utálni őket.
Én nem utálom a franciákat, mint ahogy más népet sem. Tetszik a nyelvük. Sokan azt mondják a franciákról, hogy büdösek, mert nem fürdenek rendszeresen, sznobok, tudatlanok, mint az amerikaiak. Én viszont tudom, hogy vannak olyanok, akik nem olyanok, mint a fent említettek.
Örülök, hogy te ilyenekkel találkoztál :)
Szerintem csak az angolok nem szeretik őket.
,,rühellik a kormányukat"
Mégis volt pénzük kimenni a Balaton Sound-ra és eljönni Mo.-ra, nem hiszem, hogy olyan szörnyű lenne a helyzet, mint aminek leírták.
A fene nagy népbutítás miatt.
Ha megfigyelted csak olyan magyarok utálják őket, akik valójában kb. egy franciát sem ismernek, max. csak a régi politikai dolgok alapján tesznek így, abból is csak az alapján, amivel teli tömték a fejüket.
Sose értettem, h egy népet miért is politika alapján kell megítélni, vagy pusztán csak hallomásból, elvégre nekünk is szarul esik nyugattól, h minket is utálnak elég rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!