Szeretitek a zsidókat?
Figyelt kérdés
Ha nem szeretitek, akkor miért nem?2010. nov. 13. 11:04
1/28 anonim válasza:
Én azokat az embereket szeretem, akik normálisak, tudnak viselkedni, stb., szóval nem azt nézem, hogy most zsidó vagy cigány-e az illető.
2/28 anonim válasza:
jajj bákker, hány ilyen kérdés volt már???
3/28 anonim válasza:
Én nem ismerek személyesen egyetlen zsidót sem, a filmekben tetszik a vallásuk.
4/28 anonim válasza:
Nem az alapján ítélem meg az embert, hogy mi a nemzetisége és a vallása, hanem az alapján, hogy milyen a személyisége és hogyan bánik velem.
5/28 anonim válasza:
Valószínúleg, ha lenne egy bunkó ismerősöm, akkor anélkül is utálnám, hogy zsidó lenne. Ha meg olyan ismerősöm lenne, aki normális, azt azzal is zeretném, hogy zsidó. Nekem nem oszt, nem szoroz.
6/28 anonim válasza:
Nem szeretem, mert manipulálják és szépen lassan felvásárolják az egész világot.
7/28 anonim válasza:
Van pár zsidó barátom, őket szeretem.
Vannak akiket utálok, közülük van akit előbb elkezdtem utálni, mielőtt tudtam volna, hogy zsidó.
A többit meg lesz*rom.
Aki nem ismer zsidót, az biztos, hogy nem ismer? Nem csak nem tudja róla? Azért nem ordít minden zsidóról, hogy heló, zsidó vagyok.
8/28 anonim válasza:
Arra a kérdésre, hogy a kérdező szereti-e őket, már szinte biztosan tudom a választ. Szánalmas.
9/28 anonim válasza:
Általánosságban semleges a véleményem, az egyik szomszédunkban zsidó család élt (apuka már meghalt, a 2 lány külföldre ment férjhez, anyuka maradt már csak), őket kedvelem, és hálás vagyok nekik, mert anyut ők vitték be kocsival a kórházba (nem volt más, mentő se valamiért, apámnak akkor még nem volt jogsija, ők azonnal felajánlották a segítséget), amikor öcsém születése után belázasodott (aztán kiderült, hogy műhiba miatt vérmérgezés).
10/28 anonim válasza:
Nem ismerek egyet sem. :) Úgy meg, mint egész népcsoport, butaság lenne megítélni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!