Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A tűzoltók munkája felesleges?

A tűzoltók munkája felesleges?

Figyelt kérdés
Vannak olyanok akik ezt gondolják? (hogy inkább csak szétáztatják a lakásokat, és a tűz idővel magától is elalszik) ezt nem én gondolom, de vannak akik így látják.
2009. okt. 20. 10:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bárhogy is nézzük.

A tűzoltók azok az emberek akik értünk dolgoznak. Aki ezt másképp látja azzal valami baj van.

Fontosak.

Mellőzhetetlenek.

És HŐSÖK.

Ha baj van megnyugvás őket látni. És nemmesze laktam egy tűzoltó állomástól. (a Kecskemétitől)

Valahányszor hallottam hogy indulnak ara gondoltam hogy csak nagy baj ne legyen.

Viszont sok szomszéd őket szidta hogy mit kell hajnalban szirénázni... Nekem ez megdöbbentő hozzáállás volt.

Jó hogy vannak.

Jó hogy számíthatunk rájuk.

És még helyesek is. :)

2011. nov. 24. 13:20
 12/12 anonim ***** válasza:
A klasszikus macska a fán dologhoz pl. tényleg felesleges tűzoltókat hívni. Látott már valaki éhenhalt macskát a fán? Ha fel tud mászni akkor le is tud jönni.
2011. nov. 25. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!