Nektek is szimpatikusak az arabok?
" Nem, mert a történelem során soha semmivel sem járultak hozzá a kultúra/tudomány fejlődéséhez. Mindenki, aki arrafelé számított valamit (pl. Ibn Sinna-Avicena), az mind ottani zsidó volt."
Ez azért nincs így! Arab számok, ma is ezt használja az egész világ. Otthon voltak a matematikában, csillagászatban, és egyéb ókori tudományos dolgokban is. Később csúnyán lemaradtak ez igaz, de az ókorban nagyon is ott voltak ők is a tudományok területén.
Az régi arab kultúra, az arab zene, az arab irodalom, művészet, építészet, tudomány igen.
A sok degenerált merénylő, meg a tanulatlan, képzetlen bevándorlók már korántsem...
Félreértés ne essék: az arab mérnököket, orvosokat szívesen látom, de az iskolázatlan, semmirekellő éhenkórászokra semmi szüksége Európának.
Amit mi arab szamoknak mondunk, azok indiaiak. Az arabok csak kozvetitettek Europa fele.
En elegge ismerem az arab kulturat - szep az irasuk. De ezen kivul semmit nem tudok emliteni.
A mostoha apám arab, édesanyám hála után ő nevelt. Ő muzulmán és én meglettem keresztelve, de ez a hetkoznapjainkat nem sokban befolyásolta. Sokat köszönhetek neki. Ma mar idos es par eve visszakoltozott a hazajaba én meg férjhez mentem gyerekeim vannak akik beszélnek /irnak. Olvassnak arabul és nyaranta pár hétig a pápánál nyaralnak.
Viszont itt nem sok arab barátja volt és nekem talán ha 3 arab ismerősöm van.
Nekem kellemetlen élményeim voltak eddig csak velük.
És akkor finoman fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!