Jelenleg tényleg ez a hivatalos álláspont az őstörténetünkről?
“Ezek a primitív hordák, akiknél a gyermek és nőgyilkosság régi tradíció… görbe lábú gyilkosok, primitív hordák, nyelvük nem lévén csak makognak, s a sokkal műveltebb szláv törzsek szavait lopták el… ”
Van aki ezt elhiszi? A válaszokhoz kérlek írjatok politikai szimpátiát, kivéve ha az egészet már rég megcáfolták.
*
nagyon elkapkodtam :)
*Azért mert nagy területű ország az USA miért NE leHETne mérhetőség tárgya?
Magam is tisztában vagyok vele, hogy az országok és találmányaik összehasonlítását le lehetne bontani visszamenve az összes évre, 10 éves összesítésekre, 50 és 100 évesre, de csak elvesznénk a sok táblázatban. Ennek a legkézenfekvőbb módját választottam ami az összes találmányt ! tartalmazza, ebben ez a legfontosabb mód és lehetőleg a fontosabbakat és az összeshez ahhoz a mai népesség tartozik. Tehát összes eddigi találmány amihez a mai népesség tartozik. Kézenfekvő.
A magyarokéból kivettem a kisebbeket az amcsikéban benne hagytam pl vattacukor.
Másik ha annyira erősek voltak mindig is gazdaságilag és annyian vannak miért nem jobb az összesítésük aránya? Elvileg lehetne, de mégsem.
Felületes voltam, úgy értelmeztem, arra akarsz rámutatni, hogy a magyaroknál mennyivel nagyobb népességűek és ezáltal mennyivel "jelentősebbek" más nemzeteket. Úgyhogy ezt a "kirohanást" visszavonom, pont ellenkező tartalmú a hozzászólásod, mint azt feltételeztem.
A hozzászólásom azon részét, hogy maga a találmányok listája eleve szubjektív, illetve hogy az USA nem a képbe illő (a kifejtett okok miatt, pontosan azért, mert torzul a kép), és hogy a találmányoknál nem elsősorban a szabadalmaztató ország, hanem az azt adó nemzet a fontos, ezek mellett továbbra is tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!