Miért nem lehet hivatalos statisztikát állítani arról, hogy a cigányok között több a bűnöző?
Miért nem lehet hivatalos statisztikát állítani arról, hogy a magyarok között IS több a bűnöző? Kb ezt is kérdezhetted volna
Akkor én is cigány vagyok mert, szőrös vagyok mint a disznó, fekete sűrű borostám és hajam van, vastag fekete szemöldökkel
20/F
Úgy ahogy 89 után már azt se szabad kimondani valaki felett hogy cigány kisebbségbe tartozik, vagy hogy statisztikailag abból az etnikumból származó bűnelkövető.
Mert a Kádár rendszer alatt igenis létező fogalom volt az hogy cigánybűnözés és statisztikát is vezettek róla, ha elolvasod a Bűn az élet c Moldova riportot, ott kiderül, hogy az etnikai eloszlások a rendszerváltás előtt is ugyanezek voltak a BV intézetekben.
Magyarán a cigány faj a létezése óta javíthatatlanul antiszociális, deviáns, beilleszkedésre abszolút képtelen kártékony faj.
"Miért nem lehet hivatalos statisztikát állítani arról, hogy a magyarok között IS több a bűnöző? Kb ezt is kérdezhetted volna"
Gondolom igen az vagy:) Mindenki tudja,hogy a romák között több a bűnöző,csak ugye nincs hivatalosan lejegyezve,ezért tudja a sok hülye ezt cáfolni...
Második válaszolónak köszönöm,mindenképp el fogom olvasni!
És mégis mi változna attól,hogy tudnám hogy az éves lopásos bűncselekmények 70%-át cigányok követték el?
Változik tőle valami?Kevesebb lesz a cigánybűnözés emiatt?
Komolyan egy értelmes indokot mondjatok,hogy miért lenne hasznos,ha etnikum alapú statisztikát vezetnének a bűnelkövetők között.
7-es
Haha, arra gondolsz, hogy demokratikus múltú USA etnikai statisztikái még az indián népirtás és a néger rabszolgaság idejéből ered? Okos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!