Miért nem lehet hivatalos statisztikát állítani arról, hogy a cigányok között több a bűnöző?
Nem neked szólt,de attól még nem a kérdésemre válaszoltál.
Ez itt pár család,aki nem olyan körülmények között él,mint azok a cigány családok akikről én beszélek.
Olvasd el még egyszer a kérdést.
Én is tudok linkelgetni:
"Nagyon elfogult vagy a cigányokkal szemben."'
Bagoly mondja? :D
"Nem a szegényeket,nem érted?"
Te nem érted, mert de. Látom mindenkit szénné lepontozol, aki nem a neked mások által instant szádba adott "igazságot" adja vissza neked önigazolásnak. Ez ezzel jár, már az önigazolás, a legutolsó sorozatgyilkos is meg tudja magának magyarázni, hogy ő nem rossz és jót tesz ...
Van kismillió szociológiai tanulmány arról, hogy a bűnözés és erőszakos bűncselekmény elkövetése, valamint az iskolázatlanság és szegénység között szoros összefüggés van. Na most ha hiszed, ha nem a cigányok között van a legtöbb ilyen ember. Legalább is eddig, mert most százezrek süllyednek arra a szegénységi szintre a többi rétegből is!
És arányaiban adott csóró rétegből nincsenek többen statisztikailag a bűnözők cigányból, mint nem cigány csóróból, bármennyire fáj ez a szép kis fajelméletes arcoknak.
Szóval te nem érted, mert de. A szegényekről és szegénységről van szó.
Persze.. én pontozok "szénné" mindenkit egy emberként..elárulom,hogy nem pontozom a válaszokat egyáltalán.
Van kismillió szociológiai tanulmány arról, hogy a bűnözés és erőszakos bűncselekmény elkövetése, valamint az iskolázatlanság és szegénység között szoros összefüggés van.
- ez valóban így van,de ezzel az én igazamat támasztod alá, hogy a romák legtöbbje analfabéta és munkakerülő.
Na most ha hiszed, ha nem a cigányok között van a legtöbb ilyen ember. Legalább is eddig, mert most százezrek süllyednek arra a szegénységi szintre a többi rétegből is!
És arányaiban adott csóró rétegből nincsenek többen statisztikailag a bűnözők cigányból, mint nem cigány csóróból, bármennyire fáj ez a szép kis fajelméletes arcoknak.
- Statisztikailag? :) Ez a kérdésem, nem lehet ebből statisztikát állítani, iitt bukott meg az elméleted.
Szóval te nem érted, mert de. -Tanulj meg rendesen fogalmazni.
Az elkövető etnikai hovatartozása irreleváns a büntetés szempontjából, mivel nincs olyan bűncselekmény, aminél jelentősége van, ezért fölösleges is volna vizsgálni.
Olyan bűncselekmény van, ahol az áldozat etnikai hovatartozása adott esetben számíthat, ezért ott vizsgálni kell.
Sok olyan emberen "látszik, hogy cigány", akinek amúgy a világon semmi köze hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!