Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem lehet hivatalos...

Miért nem lehet hivatalos statisztikát állítani arról, hogy a cigányok között több a bűnöző?

Figyelt kérdés
Úgy értem,aki magyarnak is vallja magát,de látszik,hogy cigány,azokat is a cigányok közé sorolnánk.

2012. nov. 27. 18:39
1 2 3 4
 21/34 tetro ***** válasza:
0%
Válaszoljak? Könyörgöm, ötödször teszem fel neked a kérdést. Foglald össze, mi alapján írnád össze a cigányokat. Mert eddig amit írtál, az a szegényekre jellemző. Foglald össze a konkrét pontokat, ami alapján meghatároznád ki kerül fel a listára.
2012. nov. 27. 20:21
 22/34 A kérdező kommentje:
Én könyörgök,több kérdést feltettem már neked,egy másik kérdésnél is,egyikre sem tudtál válaszolni.
2012. nov. 27. 20:24
 23/34 A kérdező kommentje:
Most megyek,válaszolok,ha jövök.
2012. nov. 27. 20:24
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

"Foglald össze, mi alapján írnád össze a cigányokat."

Vannak rasszjegyeik, ami alapján meg lehet ismerni őket. Ne add itt a h.ülyét, csak felismersz egy cigányt. Vagy mi alapján állsz ki ennyire mellettük, ha azt sem tudod, hogy kik azok? Kiket szegregálnak szerinted? (egy másik topicban írtad, hogy mennyire sanyarú a sorsuk) Mire alapozod, hogy nem veszik fel őket a munkahelyekre, ha fel sem ismered őket?

2012. nov. 27. 20:43
 25/34 tetro ***** válasza:
0%

Írjátok már le mik azok a rasszjegyek, ami alapján nyilvántartásba vennétek őket. Ennyire nehéz?

A kérdező amit eddig írt, az a szegény emberek jellemzője. Mi alapján lesznek nyilvántartva a cigányok? Mind azt írjátok hogy nagyon egyszerű, még sincs válasz.

2012. nov. 27. 20:45
 26/34 tetro ***** válasza:
0%
Kérdező, egyetlen egy kérdésed volt :D Hogy leírd-e mi alapján azonosítanád őket. Írd, erre kérlek.
2012. nov. 27. 20:46
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

"Kérdező, egyetlen egy kérdésed volt :D Hogy leírd-e mi alapján azonosítanád őket."

Most írtam le! Az alapján, ami alapján te is felismered, hogy ki a cigány! Látható jelei vannak, jellegzetes arcvonásokkal, beszéddel. Vagy te mi alapján állítottad, hogy a gyerekeket szegregálják és a munkahelyekre nem veszik fel őket? Ha nem lehet megállapítani ránézésre, hogy ki a cigány, akkor te hogy állapítottad meg, hogy diszkriminálják őket?

2012. nov. 27. 20:50
 28/34 A kérdező kommentje:

Arra válaszolj őszintén,hogy szted inkább a magyaroknál vagy a romáknál gyakoribb az,hogy 5nél több gyereket vállalnak,amikor egy gyereknek sem tudnának rendes ételt adni,felöltöztetni,iskolába járatni?

Ha válaszoltál,akkor légyszíves indokold is meg.

VÁLASZOLJÁL

2012. nov. 27. 22:33
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Válaszoljatok már egymásnak, különben szétültetlek benneteket!

Magyarokat jobbra, cigányokat balra!

:DDD

2012. nov. 27. 22:48
 30/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Bár nem nekem szólt a kérdés, de azért adok egy tippet.

[link]

blog, úgyhogy a végén kezd, szólj, ha találsz köztük cigányt...

2012. nov. 27. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!