Adolf Hitlert tisztelték, vagy csak féltek tőle? Mert ez nem mindegy.
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 11:45
11/14 anonim válasza:
Úgy emlékszem, hogy az 1933-as választásokon az NSDAP kb. 40%-ot szerzett, szóval a többség a totális diktatúra előtti utolsó választásokon azért nem értett egyet vele. Utána teljes homály, hogy %-osan hogyan alakult a népszerűsége.
12/14 anonim válasza:
Adolf Hitlert tisztelték, felnéztek rá, és szerintem a zsidókon kívül senki se félt tőle (ők is csak azért féltek mert aggódtak hogy nem tudnak tovább élősködni a németeken).
13/14 anonim válasza:
Hitler egy vagány ,bátor ,de utólag könnyen értékelhető ember volt.Elszúrta.Kár...
14/14 anonim válasza:
Minden mindeggy hogy féltek tőle vagy sem szívtelen volt! Amiket tett, azokat a szörnyű dolgokat még mesélni is rossz róla.És ezt nem megítélésből mondom, ám ha jól belegondolunk nemtudom emlékesztek/e, esetleg amikor tanúltátok hogy Hitler kíséltezett a polgárokkal, megítélte hogy a szőke magas erős férfiak és az erős nők TEHÁT AZ ilyen jókiállású "genetikai álományokkal rendelkezők" pársosodjanak majd a születendő gyermekeket egy nevelő intézetbe adták ahol ha jól tudom az anyák is ben lehettek valameddig.... És az a lényeg hogy erről láttam egy dokumentumfilmet hogy nagyonsokan öngyilkosok lettek azok a gyerekek közül akik ott akkor születtek mert nemtudták azt sem hogy kik a szüleik, minden okmány, minden papír ami készült az ő születésükről és életükről azt titkosítottám és eltávolították és ezek miatt a lelki gyötrelmek miatt bizony nagyon sokan önygyilkosak lettek sajnos és nem tudom pontosan hogy a gyerekek hány része találta meg a családját, ugye akik már felnőttek és ebben a dokumentum filmben ők idős korukban meséltek ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!