Aki még mindíg szereti Hitlert, vagy Sztálint az vajon miért teszi?
Mert elolvasta a Mein Kampf-ot, és tisztában van a munkásságával, elismeri. Vagy a festményeit is szereti, és mint művészt ismeri el. És nem fogad el mindent amit a média belead a szájába.
Persze van olyan ember is, aki nem tud semmit róla, ennek ellenére szereti őt, mert divatnáci.
Én az első kategóriában vagyok.
sztálint meg nem tudom megérteni. őt zsidókon kívül értelmes ember nem kedveli
Én nem szeretem egyiket sem , nem tartom őket pozitív személynek.
Sok bűnük volt , de rövid idő alatt erős birodalmakat hoztak létre.
Hitler szocializmusában a rendszer szívén viselte a kétkezi munkások sorsát.
Sokan irigykedtek akkoriban a német munkásokra.
" tisztában van a munkásságával, elismeri."
Az neked munkásság hogy kirobbantott egy világháborút? Az neked munkásság hogy embereket gyilkoltak halomra?Az neked munkásság hogy 200 ezer magyart küldött az orosz pokolba hogy felrobbantották a Duna hidakat?Trógerek között a legnagyobb trógernak van a legnagyobb tekintélye!Ezért vonzódnak a hasonszőrűek hozzá!Hitler az emberiség szégyene, legnagyobb szemete!
23:51
"...sztálint meg nem tudom megérteni. őt zsidókon kívül értelmes ember nem kedveli..."
Sztálin durván antiszemita volt, csak szólok.
De ha már itt tartunk, Sztálin győztesként fejezett be egy világháborút és katonai világhatalommá tette a Szovjetuniót. Ezzel szemben mit is ért el Hitler barátod? A fővárosának romjai alatt egy bunkerben nyomorult öngyilkosként végezte... :)
A mostaniak mivel különbek?
Tesze-toszák a mai vezetők, látszik is a gazdaságon. Barack, Viktor, az a csúnya német kancellár, Sárközi, Bush anno... Úgy ugrálnak ahogyan egy pici állam fütyül.
És kik a jó vezetők? Azok akikre manapság rámondják, hogy "diktátor ujujujj" - mint Putyin!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!