Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Európában miért nincs akkora...

Európában miért nincs akkora szabadság, mint az Egyesült Államokban?

Figyelt kérdés

Európában minden össze-vissza korlátozva van meg agyon szabályozva.

Tele van bugyuta , értelmetlen törvényekkel.

És tényleg érvényes a a , "csak az a jó amit mi mondunk" ,"aki nincs velünk az ellenünk van"

Lesz valaha akkor szabadság itt , mint az USA-ban?

2013. jún. 18. 16:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves valaszolo,

Nagyon fiatal lehetsz, vagy nem voltal eleg sokaig a rokonodnal, hogy megtapasztald mi ujsag. Itt elek, es eltem otthon is (Magyarorszagon) felnott fejjel. Ugy veszem eszre sokkal tobb "rosszasagot" usztam meg ott, mint itt. Ne hidd, hogy szabadsag van, azt csak halivud akarja elhitetni veled!

Ami meg a torvenyeket illeti, nincs ertelme osszehasonlitani oket, de 06-18 19:00 jol lerita a lenyeget!

2013. jún. 26. 23:55
 12/12 anonim ***** válasza:
nem tudom mi a helyzet az Usa-ban de ha olyan mint ahogy a filmekben látni akk Magyarország nem 50-100 év múlva tűnne el (lehet hogy így is sokat írtam) hanem 10 éven belül, mindenhol bandák meg még nagyobb bűnözés, szóval káosz és züllöttség és erkölcstelenség volna hogy... sztem ami most van, ez a demokrácia is sok, nem akarok diktatúrát de szigorúbb törvények lehetnének, kis ország vagyunk ha olyan lenne mint az USA_ban akkor szétlopnák az országot. amit előttem is le írtak, az emberek mentalitása, a nép történelme, kultúrája, (politikai) szokásai mind számítanak, pl Euban meg szokott a szigorúság (diktatúra, abszólútizmus) még az Usa állítólag a "szabadság országa", direkt így jött létre, nem öreg nemzet, nincsenek olyan hagyományai mint az Európai népeknél.
2013. júl. 31. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!