Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Európában miért nincs akkora...

Európában miért nincs akkora szabadság, mint az Egyesült Államokban?

Figyelt kérdés

Európában minden össze-vissza korlátozva van meg agyon szabályozva.

Tele van bugyuta , értelmetlen törvényekkel.

És tényleg érvényes a a , "csak az a jó amit mi mondunk" ,"aki nincs velünk az ellenünk van"

Lesz valaha akkor szabadság itt , mint az USA-ban?

2013. jún. 18. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a túlbürokratizáltsággal van probléma.
2013. jún. 18. 16:29
 2/12 anonim válasza:
69%
Usa ban sokkal szigorubbak mint europában a törvények sokkal
 3/12 A kérdező kommentje:
Azzal is.
 4/12 A kérdező kommentje:

Él ott rokonom és voltam is már nála.

Ott tényleg úgy érzed , bármit megtehetsz.Persze másoknak nem árthatsz fizikailag.

2013. jún. 18. 16:31
 5/12 anonim válasza:
58%
Csak néhány megyében.. Van olyan megye ahol még csokolózni se szabad házzaság elött van ahol illegális a kávé meg még rosszab elsö voltam
2013. jún. 18. 16:40
 6/12 anonim válasza:
Ugyertem2.
2013. jún. 18. 16:41
 7/12 anonim ***** válasza:
mire gondolsz kérdező? mi az amit ott megtehettél, de pl. itt nem?
2013. jún. 18. 16:51
 8/12 anonim ***** válasza:

"Tele van bugyuta , értelmetlen törvényekkel."

[link]

2013. jún. 18. 17:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy ország törvényeit a hagyományai, szokásai, aktuális mentalitása, és természetesen alapvetően általános együttélési alapelvek határozzák meg. Ha Európa és az USA törvényeit hirtelen felcserélnék, mindkét terület lakosainak túlnyomó többsége rosszul élné meg.

Az USA adótörvényeihez képest az európaiak olyanok, mintha nem is lennének. Magyarországon például nem lehetne bevezetni őket, mert fél éven belül a fél ország börtönben volna, és nem lenne parlamentünk, kormányunk.

Vannak olyan törvényi területek az USA-ban, amelyek egyértelműen károsak és változtatandók, például az európaihoz hasonlóra, de ezt nem lehet meglépni, mert az ország mentalitása, az emberek - téves - hiedelmei nem teszik lehetővé.

Ettől még mind Európában, mind az USA-ban nagyon sok törvényt meg kellene változtatni, másokat egymástól átvenni, de a kérdésben felvetett összehasonlításnak semmi értelme nincs, és ráadásul téves is.

2013. jún. 18. 19:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem érzem, hogy nagyon korlátozva lennék. :) De mivel semmi konkrétumot nem írtál, azt sem tudom, hova akarsz kilyukadni. Itt is szabadság van, az meg, hogy hetente egy ámokfutó barom mészárlást rendezzen egy iskolában/egyetemen/bevásárlóközpontban, hát, nekem személy szerint nem hiányzik ez a lehetőség. :D
2013. jún. 22. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!