Az átlagemberek tisztában vannak azzal, hogy a holokauszttagadók mit tagadnak?
Őszintén, te komolyan ennyire buta vagy?
Szerinted az, hogy opportunisták kihasználják a Holokauszt megítélését és le akarnak akasztani pár milliót a hülye emberekről egy fikcionális könyv megírásával már semmissé teszi a Holokauszt tényét visszamenőlegesen?
Szóval ha én most írnék egy novellát arról, hogy igazából én vagyok Széchenyi István, de lebuknék vele, az számodra bizonyíték lenne, hogy Széchenyi nem létezett?
Nem, persze, hogy nem, mert őt nem akarod utálni és nem keresed a legapróbb porszemcsét is az ügyön, hogy kamut kiálthass.
A Holokauszt számai, eseményei nem kitalációk, ebben minden tudományos alapon dolgozó történész egyetért. Nem kitaláció a hatmillió, nem az a gázkamrák léte és használata.
Mit mentegeted azt, amit nem lehet?
És miért hiszed, hogy az, hogy szerinted "csak" mittudoménhánymillióan haltak meg az máris jobb lenne? És miért hazudsz arról, hogy harmadgenerációs zsidók is kapnak kárpótlást, amikor ez szimpla hazugság, amit egy google keresés cáfol?
Buta, buta, buta jobbos. Nagyon buta vagy.
"Szóval ha én most írnék egy novellát arról, hogy igazából én vagyok Széchenyi István, de lebuknék vele, az számodra bizonyíték lenne, hogy Széchenyi nem létezett?"
Ne hazudj és ne forgasd ki a szavaimat, mert én azt írtam, hogy "rengeteg ilyen sztori van és ez hitelteleníti az egészet."
Nem azt, hogy nem történt meg a holokauszt.
Soha életemben nem tagadtam.
Ezért nem lesz soha megbékélés, mert kettőn áll a vásár és ti szélsőliberális zsidók foggal körömmel ragaszkodtok az egész sztorihoz, ami = tények + urban legend.
Ha az urban legend részt lefejtenétek, senki sem tagadná a holokausztot. De nem, mert szerintetek szükség van rá, mert szerinetek minél grandiózusabb és horrorisztikusabb, annál jobb.
Látom sportot űzöl abból, hogy olyat adsz a számba, amit nem is mondtam.
Hazug, hazug, hazug libsi. Nagyon aljas vagy.
Mondok egy másik példát.
A nácifasizmustrappizmussal nehezen vádolható Karsai Lajos zsidó történész szerint roma holokauszt áldozatainak száma 1000 és 2000 fő közé tehető.
A szakirodalomban 1000-5000 szerepel.
Ebből lett az újságíróknál "minimum" 5000, aztán hozzátoldott egy ügyeletes okos egy nullát és már 50'000-nél járunk.
Így születnek a legendák.
"Ezért nem lesz soha megbékélés, mert kettőn áll a vásár és ti szélsőliberális zsidók foggal körömmel ragaszkodtok az egész sztorihoz, ami = tények + urban legend.
Ha az urban legend részt lefejtenétek, senki sem tagadná a holokausztot. De nem, mert szerintetek szükség van rá, mert szerinetek minél grandiózusabb és horrorisztikusabb, annál jobb."
Igen, nemhogy inkább csendben gyászolnák a halottaikat, még ki is teszik őket a kirakatba.
Látom a kauzalitás szó ismeretlen a számodra.
Attól, hogy akárhány hazugságot írnak le akárhányszor, a tényeken nem változtat. Lásd egy példa a szekértáborotokból: a magyarok nem finnugor népek, kazakisztáni, sumér, türk, p.csatudja milyen testvéreinkkel kellene igazán foglalkozni. Na ezt aztán számtalanszor leírták a szélsőjobbon. Ettől még igazzá válik? Hiteltelenné teszi a nyelvtudósok egyetértését a finnugor elméletről?
Nem, még akkor se ha urban legendként terjesztitek, hogy Finnországban már nem tanítják (súgok: de)
Az urban legendeknek pedig pont az a lényege, hogy ha egyszer valaki kitalálta, akkor megállíthatatlan. Aki egyszer továbbadja, nem felejti el, cserébe növeli a "hívők" számát.
Ha valaki, akkor pont a ti oldalatok sáros a féligazságokon, kontextusból kiragadott mondatokon való gyűlöletkeltésben. Nem is kell messzire menni, minden második provokatív kérdés ezen a fórumon tények elferdítéséből indul el.
Felháborítónak tartod, hogy Holokauszt-túlélők unokái is kapnak kártérítést? Remek, én is annak tartanám. Milyen jó, hogy nem kapnak, ugye?
Akik meg igen, azok is készpénzösszeget kapnak (esetleg néhány részletre elosztva, de semmi több), nem havonta repül a számlájukra a magyar szűzlányok izzadtsága által termelt véres pénz.
1, "a magyarok nem finnugor népek"
Így van, valóban nem finnugor "népek", mert olyan, hogy "finnugor népek" nem léteznek.
A finnugor egy NYELVCSALÁD, semmi köze a genetikához.
Nem VÉRSÉGI, hanem NYELVI fogalom.
Vérség tekintetében valóban Kelet-Európa és Közép-Ázsia területén élnek közeli rokonaink, sokkalta közelebbiek, mint a finnugor nyelvcsaládba tartozó népek.
És igen, azokkal kell foglalkozni, akivel vérségi és legszorosabb KULTURÁLIS rokonságban vagyunk.
A kazakisztániak pedig ezerszer közelebb állnak a magyarsághoz, mint a finnek.
Ezt minden gondolkodó, értelmes ember így látja.
Nem tudom ismered-e a "tudomány JELEN állása szerint" kifejezést. Na ez különösen vonatkozik a tudomány, nyelvészet területeire. A természettudomány már más tészta, a gének nem hazudnak.
Attól, hogy akárhány hazugságot írnak le akárhányszor, a tényeken nem változtat. Lásd egy példa a szekértáborotokból: a magyarok nem finnugor népek, kazakisztáni, sumér, türk, p.csatudja milyen testvéreinkkel kellene igazán foglalkozni. Na ezt aztán számtalanszor leírták a szélsőjobbon. Ettől még igazzá válik? Hiteltelenné teszi a nyelvtudósok egyetértését a finnugor elméletről?
"Az urban legendeknek pedig pont az a lényege, hogy ha egyszer valaki kitalálta, akkor megállíthatatlan. Aki egyszer továbbadja, nem felejti el, cserébe növeli a "hívők" számát."
A tudománynak pedig az is a feladata, hogy időnként hallassa a hangját és megcáfolja az urban legendeket.
Dicséretes, hogy mennyire kiállsz az igazság és a tisztesség védelmében, mégis értetlenül állok azelőtt, hogy mennyire megengedő vagy, ha Kertész Ákos és Heller Ágnes hazudozásairól és gyűlöletkeltéséről van szó.
Igen, tisztában vagyok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!