Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Léteznek holokauszttagadók?

Léteznek holokauszttagadók?

Figyelt kérdés
Én még sosem találkoztam ilyen személlyel.
2011. okt. 12. 23:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Pedig vannak az egész világon.Amerikában van egy pasas,aki bebizonyította,hogy mi a gond a haláltáborokkal.Elítélték,börtönben ült..Nem emlékszem a pasas nevére,de tény hogy nagyon meggyőző,és érdekes volt a kutatásai.
2011. okt. 13. 00:01
 2/11 anonim ***** válasza:
40%

Tagadni az tagadja, akinek nincsenek történelmi ismeretei, hanem elhiszi azt amit mondtak neki az egyik oldalról. (Aki nem tagadja az pedig másik oldalnak hisz.) Sokan azonban cáfolják.

Természetesen a fentieket csak kimásoltam egy érdekes könyvből és nem az én véleményemet tükrözi. Ja, és ezt nem a 3 éves börtönbüntetés elkerülése végett írtam.

2011. okt. 13. 01:02
 3/11 anonim ***** válasza:
44%
a legtöbb országban büntetik a nyilvános holokauszttagadást, de rengeteg ilyen ember van, és ez probléma... mindenki gyűlölje CSENDBEN azt, akit akar, de a történelmi tényeket ne ferdítse/törölje el, csak azért, mert úgymond a felfogása útjában van...
2011. okt. 13. 01:05
 4/11 anonim ***** válasza:

"hanem elhiszi azt amit mondtak neki"

Te nem hitted el, amit mondtak neked?

2011. okt. 13. 03:23
 5/11 A kérdező kommentje:

Úgy értem vannak a revizionisták, akik tesznek némi helyreigazítást. De olyan emberrel még nem találkoztam, nem látta, nem hallottam és nem is olvastam róla, hogy valaki egész egyszerűen azt állítaná nem történt meg.

Mégis holokauszttagadóként emlegetik őket.

2011. okt. 13. 06:20
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Olyan ember szerintem sincs, aki tagadja. Olyan van, aki kételkedik a hivatalos történet pontos adataira. De őket is tagadónak hívják - ami ugyanúgy nem a pontos igazság.
2011. okt. 13. 06:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Vannak. Az irani kormany tagjai pld "hivatalosan" tagadjak, hogy a II. VH-ban barmifele attrocitas ert volna valakit csak azert mert zsido volt.

Itt Europaban kisse nehez lenne MINDENT letagadni. Ezert csak a SZERVEZETT / MEGTERVEZETT zsido-gyilkolast tagadjak.

2011. okt. 13. 10:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Az irani kormany tagjai pld "hivatalosan" tagadjak, hogy a II. VH-ban barmifele attrocitas ert volna valakit csak azert mert zsido volt.

Hazugság.

2011. okt. 13. 11:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Te nem hitted el, amit mondtak neked?

Nem, én utánanéztem az állításoknak mind revizionista mind hivatalos szemszögből.

2011. okt. 13. 11:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Hat "Gondolkozoo" ha ez neked hazugsag, akkor olvasd el Achmadinidzsad IRANBAN tartott beszedeit. (Es az eredetieket, ne az angol forditast).
2011. okt. 13. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!