Szerintem Éliás Gyula is mehetett volna, nagyon jó dala volt, és élőben sem lehet csalódni a hangjában.
Egyébként eddig nem is ismertem ByeAlexet, örülök, hogy nem valami tehetségkutatóból ismert alkat ment.
Ja, látom Kozsó szóba került, szerintem ő annak ellenére is nagyon ismert, hogy sok a negatív kritika körülötte.
Én jövőre az EDDÁT küldeném!
2013. jún. 1. 18:43
22/29 anonim válasza:
Az eddigi indulok közül a 3.dik legjobb eredményt érte el. Azért ez mégis csak őt igazolja
2013. jún. 1. 18:44
23/29 anonim válasza:
Tény, hogy kiváló eredményt ért el, ami jó fricska a lehurrogóinak. Ettől viszont nem Byealex lesz különb, pár év múlva ugyanúgy senki nem fog rá emlékezni, mint a Compaq Discora. Az Eurovíziós Dalfesztivált nem szabad túl komolyan venni - sem a győzelmet, sem a vereséget. Tele van politikával, szimpátiaszavazással. A résztvevő országok közül se sokan veszik komolyan. Manapság Amerikában futószalagon gyártanak olyan számokat, amelyek százszor tovább lesznek népszerűek, mint az Eurovision győztesek. Ritka manapság az igazi, emlékezetes sláger.
2013. jún. 2. 14:28
24/29 anonim válasza:
Byealex esete azt jelzi kitűnően, hogy a bulvár által éltetett magyar mainstream könnyűzene, és az általa produkált "sztárok", "slágerek", "divat" összessége mennyire értéktelen hulladék - hogy egy ilyen minimalisztikus dal is überelni tudja az egész maffiát, úgy ahogy van.
2013. jún. 2. 14:34
25/29 gazi válasza:
Kicsit hülyék vagytok de nem baj...
Sok ország nem indult: Lengelország, Csehország, Görögország, Portugália, Spanyolország. Ha ez nem elég akkor köszönjétek a sok kivándorolt munkásnak akik Németországból nyomták rá az SMS-t. Ennyi a sikere titka.
2013. jún. 26. 13:19
26/29 anonim válasza:
" Ha ez nem elég akkor köszönjétek a sok kivándorolt munkásnak akik Németországból nyomták rá az SMS-t. Ennyi a sikere titka."
Érdekes, Wolf Kati és a Compaq Disco összesen nem kapott annyi pontot, mint ByeAlex, és az elmúlt évtizedben, azt hiszem, talán csak Rúzsa Magdi szerepelt nála 1 hellyel jobban. Két éve még nem voltak kivándorlók?
2013. jún. 26. 21:56
27/29 gazi válasza:
Volt, csak nem ennyi.
2013. jún. 27. 00:37
28/29 anonim válasza:
Én nem néztem a műsort, de mikor megtjdtam ki az a Báj Alex (nem tudom hogy írja a nevét) akkor eléggé furcsának tartottam, hogy pont ő. De egy mai kornak megfelelő és szerintem szinpadra való figura lassú talán kicsit amatőr zene, de büszkeséggel töltött el a jó eredmény.
2013. jún. 27. 17:59
29/29 anonim válasza:
"Volt, csak nem ennyi."
Erre könnyen megerősítést találhatunk. Ha tényleg ezért nyert ByeAlex és nem szimplán ez kell Jurópának, akkor a következő években is 5-15. helyet kell hoznia a magyaroknak a döntőben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!