Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki indította azt a szerencsétl...

Ki indította azt a szerencsétlen fiatalembert a legutóbbi eurovíziós dalfesztiválon?

Figyelt kérdés
Ritka az ennyire nulla produkció szerintem.Tökéletesen tehetségtelen,szinte vicc.A Magyarok szégyene....
2013. jún. 1. 14:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
A fiatalember valóban úgy néz ki mint egy szerencsétlen bohóc:D.És a hangjai is nagyon messze volt a többi magyar jelöltétől ebben egyet értek.De maga a dal az szerintem jó és egyedi,azért is figyeltek fel rá mert kitűnt a sok hasonló produkció közül.
2013. jún. 1. 15:14
 12/29 A kérdező kommentje:
hát örülök én :)
2013. jún. 1. 15:14
 13/29 anonim ***** válasza:
97%

Én bárkinek adok a véleményére, nekem se tetszett kifejezetten ByeAlex zenéje de könyörgöm a többi a magyar válogatón még nála is vállalhatatlanabb volt.

Ami viszont ellenérv hogy Németország őt szavazta meg a legjobbnak...NÉMETORSZÁG... Németország zenei piaca picit erősebb a miénknél... Nem érzem jogosnak, hogy azóta is kárognak a srác miatt... Oké nem tetszik, de másik 20 millió ember meg simán elhallgatja a zenéjét. A magyarok szégyene meg nem egy zenész hanem a gazdaságunk, a politikánk és maga a tény hogy ezt tartjuk szégyennek...

2013. jún. 1. 15:19
 14/29 A kérdező kommentje:
Jólvanno.Ízlések,és pofonok....
2013. jún. 1. 15:22
 15/29 anonim ***** válasza:
98%
A korábbi évek Eurovíziós tapasztalatából kiindulva a legtehetségtelenebb bohócot kell kiküldeni, mert ha nem is nyernek de jobb mint egy semmilyen vérnyákolós hígfos pop énekes, mert az tök utolsó lásd wulf kati meg az ilyenek. Breyalex "jó" szereplése is ezt igazolta.
2013. jún. 1. 15:23
 16/29 anonim ***** válasza:
17%
Ha nem szavaztál, akkor nincs jogod most értékelni, hogy mások kit választottak, ha te magasról tettél arra, hogy ki képviselje hazánkat. ..
2013. jún. 1. 15:23
 17/29 anonim ***** válasza:
5%
Valóban egy kis seggdugasz ez az Alex, de valahogy bejött a külföldnek, talán a gitárosra vagy a nőre szavaztak.
2013. jún. 1. 15:28
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

15:23, ha lett volna olyan köztük, aki actually ért is a zenéhez, akkor lett volna kire szavazni.

Na de ezek!? Megkérdezném tőlük, mi a "duration" vagy a "transpose" fogalma, ott is vakarózna ahol nem viszket...zenészek, hagyjukmár...

2013. jún. 1. 15:28
 19/29 A kérdező kommentje:
Ja
2013. jún. 1. 15:29
 20/29 anonim ***** válasza:
94%
Az a "tehetségtelen", "szerencsétlen" fiatalember egyetlen éjszaka több pontot szerzett, mint a Real Madrid egy egész bajnokság alatt.
2013. jún. 1. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!