Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a mostani...

Mit gondoltok a mostani Magyarországi helyzetről főleg gondolok a sok adóra, munkanélküliségre ki a hibás?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 17:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 19-es, ismét én vagyok: :)

"15-ös! Te annyira sötét vagy, hogy akár kormányzati tényező is lehetsz!!! Ettől jobban - egyenlőre - nem tudlak megsérteni...

"

Mindent leírtam, ami az átlagnak szükséges ahhoz, hogy körülnézzen a világban. De nem kell itt rám hallgatnia senkinek. Egyszerűen csak olvassa el pl. a Lisszaboni szerződést. Hogy mi az, amit kormányaink aláírtak, vagy a többi paktumot, amit hangzatos csinnadratta leple alatt, de apró betűkkel a nép ellen elkövettek ezek a csibészek - nyugodt szívvel, tényként írom, hogy kormánytól és pártoktól függetlenül. Meg fogtok döbbenni - de tényleg! És nem azokon a média és antimédia sallangokon, amiket pro és kontra olvashattok itt-ott, hanem a puszta tényeken, -szabadságjogaink végletességig történő meggyalázásán, termőföldjeink és gazdaságunk totális kiszolgáltatásán- amiket nem lehet félremagyarázni.

Ilyet becsületes magyar ember soha, semmiféle körülmények, vagy kényszerítő hatások közt nem ír alá. Haladjatok apró lépésekkel a felismerés felé: kegyetlenül át van verve az egész ország, tágabb értelemben pedig az egész világ.

Provokátor barátom, Neked csak annyit még, hogy én nem gyalázok, nem mocskolok senkit, hanem csupán ébresztem az embereket. Szeretettel hívlak téged is a tudás panteonjába. Olvasson, művelődjön az ember, én mást nem kértem soha. Még az is meglehet, hamarosan meg fog változni vehemens véleményed. :)

2013. jún. 1. 01:08
 22/22 anonim ***** válasza:

Azt kérdezed hogy ki a hibás?

A magát "rendszerváltó elitnek" tituláló hazaáruló csőcselék - pártállástól függetlenül!

2013. jún. 1. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!