Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a foglalkozásod, mennyi...

Mi a foglalkozásod, mennyi pénzt viszel haza egy hónapban, mióta dolgozol és hány éves vagy?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 19:48
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
23 éves, gépészmérnök 200 nettó
2009. dec. 4. 19:49
 32/36 anonim ***** válasza:
Én segélyekből élek, meg alkalmimunkákból. 70et összekaparom hóvégére.
2009. dec. 26. 23:12
 33/36 anonim ***** válasza:
Én nem erölködöm. Hátra van még pár nap, hét, hónap esetleg pár év aztán ennyi volt. Elég ha van mit ennem s nem esik rám az eső. Úgyse vihetek magammal semmit, amit összegürizek azt meg csak ellopják, elherdálják. Nem kell kocsi nem kell ház nem kell nő s nem kell a púder sem. Inkább megkeresem Magam. Én erre fordítom az energiám. 30f
2009. dec. 26. 23:22
 34/36 A kérdező kommentje:
ez elég negatív hozzáállás nem gondolod?
2009. dec. 27. 12:01
 35/36 anonim ***** válasza:
Inkább, reális, de attól még élni kell. Nem azért kell cselekedni, hogy elvárj töle valamit, hanem azért mert valamit úgyis csinálni fogsz. Akkor inkább próbálni normális életet élni. Beilleszkedni legalább valamennyire a társadalomba. Ugyse tudsz kiszakadni belölle. Társas lény vagy társaságra vágysz, akarsz szeretni, akarod, hogy szeresenek, szereted a szépet a nyugalmat a hovatartozást. Tenni is kell érte nem csak elvárni.
2009. dec. 29. 06:49
 36/36 anonim ***** válasza:
Tanító néni vagyok, 5 éve dolgozok. Nettó 95 ezer (osztályfőnöki pótlékkal) Siralmas:((
2010. jan. 22. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!