Mi a foglalkozásod, mennyi pénzt viszel haza egy hónapban, mióta dolgozol és hány éves vagy?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 19:48
1/36 anonim válasza:
Szoftverfejlesztő vagyok, 27 éve dolgozom, 51 éves vagyok, és nem mondom meg hogy mennyi pénzt viszek haza.
Pedro
2/36 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor sokat, ha már olyan rég dolgozol.
2009. szept. 30. 19:53
3/36 anonim válasza:
Targonca vezető jelenleg a foglalkozásom,39 éves vagyok 21 év munkaviszonnyal.110 ezer nettót keresek.
4/36 A kérdező kommentje:
Ez engem most nagyon foglalkoztat, mert ma mikor megnéztem a bérjegyzékem csak lestem hogy mennyit kaptam úgy hogy tudni kell hogy szakgondozónő vagyok és a sulit is elvégeztem hozzá amivel egy kategóriát fenntebb léptem Tehát E kategóriában vagyok és azért kaptam 76.000-ret mert másfél éve dolgozom. Nem röhej de most komolyan?! Suli nélkül meg 74-75.000 ret. Kíváncsi vagyok ki mivel foglalkozik és mennyit kap.
2009. szept. 30. 19:57
5/36 anonim válasza:
Egy felszámolócégnél vagyok titkárnő - papíron - egyébként a felszámoló helyett dolgozok, 23 éves vagyok, 3 éve dolgozok, nettó 100.000,-
6/36 anonim válasza:
2. vagyok,és még annyit hogy 1988-ban a első munkabérem 5 ezer forint volt.Az a baj hogy a jan elsejei adócsökkentések megint a magasabb keresetűeket érinti érzékelhetően,legalább 180 ezer bruttó felett keresőket.Csak az a gond hogy felénk kevesen érik el ezt.
7/36 anonim válasza:
24 éves, Webfejlesztő, 190.000 nettó. (ebből 80ezer bruttó a legális)(plusz otthoni maszek melók 50-200k között / meló amik ált 1-2hónapos terjedelműek, persze nem napi 8 órában.), lesz ez még jobb is idővel, azon vagyok...
8/36 anonim válasza:
Most éppen nem dolgozom, de azért még megvan a munkahelyem. 18 éves korom óta dolgozom, egy étteremben állok a pultban. A mindenkori minimálbért keresem, plusz műszakpótlék. Most 22 vagyok, de jelenleg GYED-en még pár hónapig. Nem tervezem, hogy visszamegyek, mással szeretnék foglalkozni, ahol többet keresek.
9/36 anonim válasza:
v -es vagyok. kb másfél éve dolgozom, ez a második munkahelyem(előző melóhelyemen fél évig voltam, a mostanin január óta vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!