Mi a foglalkozásod, mennyi pénzt viszel haza egy hónapban, mióta dolgozol és hány éves vagy?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 19:48
21/36 anonim válasza:
elozo, vagyok, elnezest kerek, felreneztem, azt hittem a tunteto irt vissza nekem. az anonimitas atka:) bocs.
22/36 anonim válasza:
Igen a 08.07-es kommentet én ítram, mármint a rendőr.
23/36 anonim válasza:
Főiskolai végzettséggel, 30 éves munkaviszonnyal fogyatékosokat ellátó otthonban dolgozom és nettó 114 ezer a fizetésem, de ebben van 20 ezer veszélyességi is.
24/36 anonim válasza:
Gépésztechnikus 38 év munkaviszony nettó:79000
25/36 anonim válasza:
21 éves vagyok, eladóként dolgozok 3éve, nettó 110 +12 ezer kajajegy.../egyáltalán nem vagyok megelégedve :(
26/36 anonim válasza:
Kamion sofor es focizm ...a kamionozassal 160-210 kozott..attol fugg mennyi munka van,focical alap fizu 150 es erre jonnek a kulonbozo premiumok gol premium golpassz meccs legjobbja, a mult honapban 260 zartam ;) igyekszem fejlodni , 2 eve dolgozom,22 vagyok
27/36 anonim válasza:
19 éves vagyok még tanulok eddig diákmelóból kerestem kb 30 ezret havonta ,most Bróker vagyok 5 hónapja és 200 tól többet kaptam
28/36 anonim válasza:
ismét itt vagyok a 19 éves bróker vagyok párom gyorsétteremben dolgozok egy héten 5 napon keresztül napi 8 órát és nem kap 70 ezret se
29/36 anonim válasza:
Saját vállalkozás -épitőipar nagyobb épületek teljes felújítása, generálkivitelezés- nagyon változó a keresetem, de szerencsére már 5. éve, hogy minden hónapban 500-nál többet viszek haza. 10 éve kezdtem, volt amikor 33ezer forintot vittem haza mint tiszta haszont :) 35 éves vagyok, és férfi.
30/36 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat még kíváncsi vagyok hogy manapság kik mennyit visznek haza.
2009. nov. 13. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!