Mit gondoltok a Habsburgokról?
-Voltak aljas húzásaik, és ha igen akkor micsodák?
-Milyen dolgokat tudtok még amiket a történelem könyek kihagytak vagy meghamisítottak?
-Milyen ágon volt joguk a magyar trónhoz? CSAK KOMOLY VÁLASZOKAT KÉREK!!! Előre is köszönöm.:).
"Nem nagyon segítettetek"
Miért nem? Talán azért, mert nem kezdett el mindenki mocskolódni és nem azt írta amit az ismerősöd?
ÉN írtam le az igazságot, nem te!!! ÉN!!!
te csak össze vissza beszélsz, megpróbálod védeni a védhetetlen véresszájú Habsburgokat! ez nem szép dolog!
Milyen igazságot írtál le? A véleményedet esetleg.
Habzik a szád, töröld meg a képernyőt.
>> Fogd már fel, hogy nem rabbi temette.
>> ahol megjelent egy rabbi is.
Az én katolikus nagyapám temetésén miért nem jelent megy egy rabbi sem ?
Látom nem bírod felfogni, hogy ki volt Habsburg Ottó. Azért árnyalatnyi különbség van aközött, hogy valakit milyen szertartás szerint temetnek, meg hogy valaki képviseli a felekezetét a jelenlétével.
Egyébként csak szólok, hogy a bécsi temetésen ott volt egy muzulmán mufti is. Nem várom el, hogy kitaláld miért.
Ez csak nektek, habzó szájú antiszemitáknak olyan nagy gond. Megérdemeltétek Trianont.
én nem vagyok antiszemita 58 százalékos, hogy mersz ezzel vádolni?
de te 58 százalékos te egy habzószájú antimagyar vagy, véded trianont, a habsburgokat, igazi magyargyűlölő vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!