Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a 9/11-ről?...

Mit gondoltok a 9/11-ről? (2001. )

Figyelt kérdés
Szerintetek tényleg terrortámadás volt, vagy egy háttérhatalmi akció lehetett, amivel a Bin Laden-féle emberek elleni agresszió kiváltására szolgált?

#politika #harc #terrorámadás
2013. ápr. 16. 00:17
1 2 3 4
 1/31 intrepid ***** válasza:
41%
Én nem hiszek ezekben az összeesküvéselméletekben. Amerika nem áldozta volna be a két tornyot.
2013. ápr. 16. 00:24
 2/31 MolotovPunk ***** válasza:
47%

Szerintem terrortámadás volt.

Bush kormányra sokan haragudtak abban az időben,főleg külföldön.Jóval többen,mint most Obamára.

2013. ápr. 16. 01:04
 3/31 anonim ***** válasza:
79%
Én nem tudom mit gondoljak. Nem olvastam utána a dolgoknak, csak ezeket a youtube-os filmeket néztem meg, amik a "belső munkát" "bizonyítják". Nekem kicsit azért hihetőbb a háttérhatalmi akció lehetősége (a videók alapján).
2013. ápr. 16. 01:16
 4/31 MolotovPunk ***** válasza:
68%

Azokat a videókat én is pont megnéztem többet is,de ott sem voltak igazi konkrétumok.Max kb úgy 50 százalékban lehet talán igaz a másik verzió.

Ezt igazán azok tudhatják talán,akik átélték és túlélték ezt az egészet azon a napon.

2013. ápr. 16. 01:26
 5/31 anonim ***** válasza:
64%

A 9/11-es sztori nagyon SOK helyen sántít ezért én teljesen megvagyok győződve arról hogy egy háttérhatalmi akció történt

Ezt csak a sötét gondolkodni nem tudó birkák nem képesek felfogni

2013. ápr. 16. 03:47
 6/31 anonim ***** válasza:
48%

"Ezt csak a sötét gondolkodni nem tudó birkák nem képesek felfogni

"

Mondja ezt, aki "háttérhatalomról" beszél. Vedd be a bogyóidat.

2013. ápr. 16. 05:05
 7/31 anonim ***** válasza:
58%

Biztos, hogy voltak és vannak olyan dolgok amiket soha nem tudunk meg erről, furcsa jelenségek, de egyszer mondaná már meg nekem valaki, hogy ki a háttérhatalom? Az illuminátusok? A zsidók? A bankárok? A bilderbergek? A szabadkőművesek?

A világ és a hatalom nem így működik. Szerintem nem az amerikai kormány akciója volt, hanem "terrortámadás".

2013. ápr. 16. 06:30
 8/31 anonim ***** válasza:

Talán érdemes elgondolkodni néhány dolgon.

Hogyan lehet, hogy a terrortámadáskor éppen ott videóztak azok, akik tagadják?

A másik: a háttérhatalom felrobbantotta az ikertornyokat, megölve sok embert. Azután rávették az irakiakat, hogy vállalják a merényletért a felelősséget, hogy legyen oka Amerikának megtámadni Iránt! Ebbe az irakiak örömmel beleegyeztek?

2013. ápr. 16. 07:10
 9/31 anonim ***** válasza:
46%
Önmerénylet volt, ürügy a háborúra. A gépeken olyan kevesen utaztak, h máskor ennyi utassal el se indítanak egy járatot. A WTC-ben egyetlen felsővezető se tartózkodott, ők vélhetően tudtak a tervről. Ezenkívül a terrorista merényleteket mindig azonnal magára vállalja az elkövető szervezet (anélkül nem is lenne értelme, mert nem tudná senki, miért csinálták). 9/11-et viszont nem vállalta magára sem az Al-Kaida, se más.
2013. ápr. 16. 07:56
 10/31 anonim ***** válasza:
63%

07:56

"A WTC-ben egyetlen felsővezető se tartózkodott, ők vélhetően tudtak a tervről. "

Persze, ők is mind tudtak a tervről, meg a zsidók is (akik aznap nem mentek be dolgozni), meg a családtagjaik nyilván, meg a CIA, FBI, vagyis több ezer ember; de azért véletlenül sem szivárgott ki semmi a sajtó, a média, az ellenzéki demokraták felé :)))

Hát persze, csak azt nem értem, hogyan lehet ilyen hülyeséget elhinni felnőtt fejjel? Jézusom....

2013. ápr. 16. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!