Mit gondoltok a 9/11-ről? (2001. )
Szerintem terrortámadás volt.
Bush kormányra sokan haragudtak abban az időben,főleg külföldön.Jóval többen,mint most Obamára.
Azokat a videókat én is pont megnéztem többet is,de ott sem voltak igazi konkrétumok.Max kb úgy 50 százalékban lehet talán igaz a másik verzió.
Ezt igazán azok tudhatják talán,akik átélték és túlélték ezt az egészet azon a napon.
A 9/11-es sztori nagyon SOK helyen sántít ezért én teljesen megvagyok győződve arról hogy egy háttérhatalmi akció történt
Ezt csak a sötét gondolkodni nem tudó birkák nem képesek felfogni
"Ezt csak a sötét gondolkodni nem tudó birkák nem képesek felfogni
"
Mondja ezt, aki "háttérhatalomról" beszél. Vedd be a bogyóidat.
Biztos, hogy voltak és vannak olyan dolgok amiket soha nem tudunk meg erről, furcsa jelenségek, de egyszer mondaná már meg nekem valaki, hogy ki a háttérhatalom? Az illuminátusok? A zsidók? A bankárok? A bilderbergek? A szabadkőművesek?
A világ és a hatalom nem így működik. Szerintem nem az amerikai kormány akciója volt, hanem "terrortámadás".
Talán érdemes elgondolkodni néhány dolgon.
Hogyan lehet, hogy a terrortámadáskor éppen ott videóztak azok, akik tagadják?
A másik: a háttérhatalom felrobbantotta az ikertornyokat, megölve sok embert. Azután rávették az irakiakat, hogy vállalják a merényletért a felelősséget, hogy legyen oka Amerikának megtámadni Iránt! Ebbe az irakiak örömmel beleegyeztek?
07:56
"A WTC-ben egyetlen felsővezető se tartózkodott, ők vélhetően tudtak a tervről. "
Persze, ők is mind tudtak a tervről, meg a zsidók is (akik aznap nem mentek be dolgozni), meg a családtagjaik nyilván, meg a CIA, FBI, vagyis több ezer ember; de azért véletlenül sem szivárgott ki semmi a sajtó, a média, az ellenzéki demokraták felé :)))
Hát persze, csak azt nem értem, hogyan lehet ilyen hülyeséget elhinni felnőtt fejjel? Jézusom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!