A budapestiek miért ennyire liberálisok?
Mármint , nem mind ,de nagyon sok közülük az és köztük van a legtöbb szélsőségesen liberális.
Itt "vidéken" ritka esemény ez ,pedig megyeszékhelyen élek.
Mármint , a homoszexualitással nekem sincs különösebb bajom , hogyha nem mellettem táncol tanga bugyiba.
A cigány kérdéshez viszont máshogy állunk.Elég szegregáltan élünk ,tehát a cigányoknak külön utcája van , oda mi be nem tesszük a lábunkat.
Hogy mit csinálnánk velük?Ha leírnám törölnék a kérdést.
Úgy vettem észre hogy a budapestiek máshogy állnak ehhez.Talán mert BP elég nagy és nem nagyon van cigánybűnözés ott , vagy nem tudom.
"Éppen azért erős ott a baloldal, amiért a borsodi részeken is az volt papírformaszerűen. Mert a cigány lakosok abba az irányba szavaztak - vagy szavaztatták őket."
Ez szerintem nem lenne elég a többség megszerzéséhez. Bár nincsenek statisztikáim - és meglepődnék, ha bárkinek lennének - de szerintem 10% cigánnyal már túloztam is.
Tehát önmagában ez nem magyarázat.
A XIII. kerületben naponta járok, az I-II-ben mondjuk csak havonta 2x.
De ha mondjuk 20% cigányt érzékelsz a XIII-ban, akkor is áll, amit mondtam.
Még éppen 30%-nál is állna, de azt már tényleg nagyon nehezen hiszem el (akkor kb minden 3. emberről beszélnénk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!