Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A budapestiek miért ennyire...

A budapestiek miért ennyire liberálisok?

Figyelt kérdés

Mármint , nem mind ,de nagyon sok közülük az és köztük van a legtöbb szélsőségesen liberális.

Itt "vidéken" ritka esemény ez ,pedig megyeszékhelyen élek.

Mármint , a homoszexualitással nekem sincs különösebb bajom , hogyha nem mellettem táncol tanga bugyiba.

A cigány kérdéshez viszont máshogy állunk.Elég szegregáltan élünk ,tehát a cigányoknak külön utcája van , oda mi be nem tesszük a lábunkat.

Hogy mit csinálnánk velük?Ha leírnám törölnék a kérdést.

Úgy vettem észre hogy a budapestiek máshogy állnak ehhez.Talán mert BP elég nagy és nem nagyon van cigánybűnözés ott , vagy nem tudom.

2013. ápr. 10. 20:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Éppen azért erős ott a baloldal, amiért a borsodi részeken is az volt papírformaszerűen. Mert a cigány lakosok abba az irányba szavaztak - vagy szavaztatták őket."

Ez szerintem nem lenne elég a többség megszerzéséhez. Bár nincsenek statisztikáim - és meglepődnék, ha bárkinek lennének - de szerintem 10% cigánnyal már túloztam is.

Tehát önmagában ez nem magyarázat.

2013. ápr. 11. 22:41
 22/25 Pro Patria ***** válasza:
Akkor tényleg látogass el a felsorolt helyekre.
2013. ápr. 12. 01:42
 23/25 anonim ***** válasza:

A XIII. kerületben naponta járok, az I-II-ben mondjuk csak havonta 2x.

De ha mondjuk 20% cigányt érzékelsz a XIII-ban, akkor is áll, amit mondtam.

Még éppen 30%-nál is állna, de azt már tényleg nagyon nehezen hiszem el (akkor kb minden 3. emberről beszélnénk).

2013. ápr. 12. 10:03
 24/25 anonim ***** válasza:
Egyszerű:mert értelmesek
2023. márc. 4. 16:05
 25/25 anonim ***** válasza:
A nagyvárosok általában liberálisok, a vidék meg nem.
2023. márc. 4. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!