A budapestiek miért ennyire liberálisok?
Mármint , nem mind ,de nagyon sok közülük az és köztük van a legtöbb szélsőségesen liberális.
Itt "vidéken" ritka esemény ez ,pedig megyeszékhelyen élek.
Mármint , a homoszexualitással nekem sincs különösebb bajom , hogyha nem mellettem táncol tanga bugyiba.
A cigány kérdéshez viszont máshogy állunk.Elég szegregáltan élünk ,tehát a cigányoknak külön utcája van , oda mi be nem tesszük a lábunkat.
Hogy mit csinálnánk velük?Ha leírnám törölnék a kérdést.
Úgy vettem észre hogy a budapestiek máshogy állnak ehhez.Talán mert BP elég nagy és nem nagyon van cigánybűnözés ott , vagy nem tudom.
gyere, költözz fel. mondjuk a nyóckerbe. vagy utazz a bkv-n.
megszoktuk, nem tudunk mást tenni.
Azért van mihez viszonyítani Pestnek meg mondjuk Miskolcnak, ott fent jobban eloszlanak egymás közt, viszont Miskolcon 2körül csak szét kell nézni a városban és látod a tömörülésüket
Az ember olyan hogy míg a zavaró dolgokban nincs része, addig szeret "nem tudomást venni" róla
20/F
A nagyvárosi élet jellegzetessége, hogy annyi hatás éri az embert percről percre, hogy felmegy az ingerküszöbe, szinte semmin nem lepődik meg, mindenhez hozzászokik. Ez könnyebbé teszi azt, hogy mindent és mindenkit elfogadjon olyannak, amilyen. Innen meg már egyenes út vezet oda, hogy pl. ne szavazzanak olyanokra, akik a kampány hevében retkesb.ziznak meg mocskoscigányoznak.
Még egyszer, ez a nagyvárosi élet jellegzetessége. Ez világszerte érvényes a milliós lakosságú városok lakóinak túlnyomó többségére, nem kifejezetten a budapestiek mániája a liberalizmus.
Ez a kérdés egy beszélgetés miatt született.
Egy budapesti ismerősöm kérdezte , hogy miért nem szavazok a Bajnaira vagy az MSZP-re?
Mondom:Én?Ezek a c_ imádókra akik támogatják a bűnözésüket?
Soha
Legutóbb a Fideszre voksoltam ,de azt is már megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!