Miért nem szabad Zsidózni?
Egyébként valahol a sors "iróniája" a palesztin holokauszt.
Arról nem szabad beszélni, az hogy ott mit történik szerencsétlenekkel nem számít, mert terrorista arabok.
Buszon is külön utazhatnak, nem beszélve a nem fehér zsidókról. A világ legrasszistább népe országa Izrael.
Ámbár az ő bűnüket kimondani nem lehet mert az zsidózás, még ha valaki tükröt tart nekik, akkor sem, mert akkor már antiszemita lesz. Ezért nem szabad zsidózni, mert nem szabad bírálni a kiválasztott népet, mert az Isten dolga.
14.
Mi nem előítéletesek vagyunk hanem TAPASZTALTAK.
Én értem mire gondolsz , de már túl sok a rossz tapasztalat.
00:36
Te egyszeruen HAZUDSZ. Raadasul nem hiszem, hogy teged megtevesztettek, hanem azt, hogy TUDATOSAN HAZUDSZ, gyuloletet akarsz kelteni es AZERT HAZUDSZ.
Hazudnék? Írd be inkább angolul hogy a világ legrasszistább országai, mert a magyar oldalnak úgysem hinnél. Izrael mindenhol benne van a topban míg Magyarország sehol se nincs, szóval aki azt mondja hogy itt félelemben kell élnie és rasszizmus van az is hazudik és gyűlöletet kelt.
Palesztin holokauszt? Arra is küld rá a guglit, azért is inkább angolul mert forrásnak magyar oldalakat úgy sem fogadnád el. Zsidókkal kapcsolatban nem kell hazudni, csinálnak maguknak ők elég sok rossz reklámot, lásd azt amikor szembe mennek az ENSZ-el palesztin ügyben, besértődnek és építik ott is tovább a lakótelepeiket mint itthon. Itt sem szólnak rájuk meg ott sem. Nekik senki sem parancsolhat, ahogy a szádra sem veheted őket, sem Isten nevét, sem a népéét.
Úgy tudom, a zsidókat kiirtották a második világháborúban.
De miért kell nagybetűvel írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!