Ez lenne ma a liberalizmus?
Szörnyű , hogy mivé változott egy kor szépnek és nemesnek induló eszme.
-bűnözők védelme , bűnpártolás
-bizonyos kisebbségi csoportoknak extra többletjog
-pozitív diszkrimináció
-erős kettős mérce több téren is
-keresztény vallás ellenesség
-európai kultúra ellenzése
-antipatriotizmus
-nemzet pusztulásának támogatása
-önostorozás , bűnhődés olyan dolgok iránt melyeket nem ők hanem pár generációval ezelőtt élő őseik követtek el.
"12:24 meg sajnos sokakéban. "
Ez nem menti azt a körülményt, hogy ez csak egy karikatúrája mindannak, amit liberalizmusként azonosítanak.
Fúha, én is foghatom a liberalizmusra az összes vélt vagy valós dolgot, amivel bajom van?
Pl.:
Nem volt ma ülőhelyem a buszon, tényleg ide fajult mára a liberalizmus?!
Ez jó móka, és oldja a feszültséget :D
Ez volna a konzervativizmus ma?
-bűnözők védelme , bűnpártolás
-bizonyos kisebbségi csoportoknak extra többletjog
-pozitív diszkrimináció
-erős kettős mérce több téren is
-keresztény vallás ellenesség
-európai kultúra ellenzése
-antipatriotizmus
-nemzet pusztulásának támogatása
-önostorozás , bűnhődés olyan dolgok iránt melyeket nem ők hanem pár generációval ezelőtt élő őseik követtek el.
Most elgondolkoztam azon hogy írjak egy hosszú és kimerítő választ erre az idehányt mocsadékra, csak felmerült bennem, hogy minek? Mekkor haátsa lenne. Inkább készítettem egy rövid listát a hazafiak állítólagos elképzeléseiről. Ebben is lesz annyi igazság mint a kérdezőében.
A nemzeti oldal kórképe:
-Nemzeti bűnözők (lsd. kocsmai verekedők, békés rendőrverők, devizahitelből vett kocsival százötvennel száguldó autóban Kárpátiát dübörögtetők) védelme, bűnpártolás
- A nemzetieknek extra jogok járnak, mert megérdemlik. Ők vívták ki a függetlenségünket.
-Ugyanez, imperialista eredetű nyelvfoszlányokkal kifejezve
-Megintcsak ugyanez a vak igazságra hivatkozva, persze a mi vagyis a nemzetiek javára "tévedjen".
-Minden mást ignoráljunk a keresztény valláságakon kívül.
Az ortodox egyházak megítélése attól függ, hogy épp kommunistázunk, vagy épp pénzért/nyersanyagért fényezzük a ruszkik valagát.
-Mi szabhassuk meg mi fér bele az európai kultúrába.
- Kőkemény sovinizmus, mindenki emlegesse fel a régi sérelemket és essen egymásnak, hisz ettől fejlődik a világ.
-Ugyanez csak a "nemzetiek számára Magyarra lefordítva.
-Mindenki más ostorozása a mi vélt vagy valós séreleminkért az idők kezdetéig visszamenőleg, hogy elfedjük vélt vagy akár valós hibáinkat. A liberálisok, zsidók, cigányok meg a többi nemzetellenes elem a gettóban persze ostorozhatja továbbra is magát, teljesen szabadon. Ezt nagy kegyesen megengedjük nekik...
18:19
Inkább ez, mint h a cigányokat tenyésztjük...
De hát cigányként megértelek, h ez a véleményed...
"Inkább ez, mint h a cigányokat tenyésztjük...
De hát cigányként megértelek, h ez a véleményed..."
Az első mondatod értem, én sem szeretem ha a fejünkre tenyésztenek élősködőket.
De a másodikat nem, te érted meg ezt a témát, mert cigány vagy? vagy én rám értetted? :D
12:59
Ott a pont!
Teljes mértékben egyet értek a hozzászólóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!