Ez az oldal a liberálisok gyűjtőoldala?
Igen , sok erre a liberálfasiszta.
Főleg akik az SDSZ vadhajtásáért E2014-ért meg a hasonlókért rajonganak.
Nehéz olyan kérdésre válaszolni, mely eleve hamisat állít, de azért megpróbálom.
Nem, nem a liberálisok gyűjtőoldala, nem csak liberálisok vannak - mégcsak többségben sincsenek itt. Nem biztos, hogy az liberális akit annak gondolsz, és nem hiszem, hogy keveset tudnának a politikáról vagy hogy csak azt írnák, amit az ATV-n láttak.
Pl én gyakran bírálom a kormány (vagy a jobbikot, de néha még az MSZP-t illetve az LMP-t is), de nem (mindenben) vagyok liberális.
Vannak elképzeléseim a politikáról (egy üzletember szemével nézem, hogy a kormány döntései milyen hatással vannak ránk) és tavalyig szerintem még ATV-t sem láttam (kb 1 éve használok kábeltévét), és azóta is maximum néhány tízpercet nézem hetente.
A Jobbikosoknak mindenki liberális, vagy szoci, aki nem ért velük együtt! Pedig éppen a Jobbikosok nem értenek a gazdaságpolitikához. Nem kell hazudni a Jobbikról, elég olvasni-hallgatni a szövegelésüket.
Ez a többi pártra is igaz.
"A Jobbik gazdasági programja valóban vicc."
Szerintem meg az a vicc, hogy kamionszámra mennek ki az országból az ezermilliárdok, miközben a magyarok 80 ezer forintokért gürcölnek a rabszolgatartóiknak. És itt most nem csak a külföldiekre gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!