Mit szólnál hozzá, ha megjelenne az utcákon egy olyan katonai zenére menetelő szekta, akik a multikat és a liberalizmust éltetik, és a szélsőbal és szélsőjobb fiatalokat neveznék ellenségeiknek?
mert a diákok aztán egy katonai zenére menetelő szekta, amelyik ott sorolta, hogy kiket tekint a társadalomból ellenségnek, mi?
okos vagy fiam, már megint...
Én ugyan eléggé multiellenes vagyok - azzal együtt is, hogy minden diáktüntetésen is kinn voltam (pedig már diák se vagyok). Nem mellesleg, a tandíj(emelés) az pont egy (neo)liberális irányelv szokott lenni; meg az oktatásból való pénzkivonás is az ő mániájuk, mert akkor kevesebb osztalékadót kell fizetniük a májer menedzsereknek.
De kénytelen vagyok a multik javára írni, hogy a szektás rajongást nem igénylik. A munkaerődet azt igen. A szabadidődet és a magánéletedet is olykor. Meg tisztességtelen kedvezményeket az államtól, ofkorz. Meg olcsón tömeggyártott haszontalanságokkal szorítják ki őshonos versenytársaikat. De a katonai zenét meg a szektaszervezést meghagyják a balos és jobbos szésőségeseknek. Rájöttek, hogy nem üzlet.
(Amúgy mit jelent szlovákul az AHOY? :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!