A balliberálisok miért akarják tönkretenni az olyan igazmondó hazafiakat, mint Bayer Zsolt és Szaniszló?
A Kérdezőnek annyiban, de csak annyiban igaza van, hogy minden nemzet mesterségesen alkotja meg a saját történelmét, valós elemekből táplálkozva, ez így alakult, ezt osztotta a gép, a professzionális történetírás sosem tud berobbanni a köztudatba.
Ez Szaniszlót nem menti fel, hiszen ő ezt nem egy szép mesének fogja fel (ahogy egészséges lenne), hanem simán mozgósítana a hülyeségei alapján.
Plusz, az agymenései messze nem csak történelmi jellegűek.
Üdv mindenkinek!
Én szerettem nézni a világpanorámát még Szaniszló úrral is szimpatizáltam.de!
Voltam nemrég egy un léleképítő rendezvényen ahova nagy várakozással mentem,gondolván kicsit személyesebb lesz a műsor,komolyabb,hazánkat és a benne élő embereket érintő problémákra kapunk Szaniszló úr egyedi,a tv-ből megszokott stílusában frappáns rávilágítást.
Esetleg meglátása szerinti megoldásokat.
Nos menjenek el egy léleképítőre! meglátják mi lesz.
Az előadásról nem írok, hallani kell!
Én hatalmasat csalódtam, ekkorát még sosem.
Legyenek józanok,tájékozódjanak és Isten áldjon mindenkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!