A balliberálisok miért akarják tönkretenni az olyan igazmondó hazafiakat, mint Bayer Zsolt és Szaniszló?
Ne haragudj kérdező, de pont a cionisták állítják pontosan ugyan ezt, csak épp Kárpát medence helyett Izrael, magyarok helyett pedig a zsidók a kiválasztott nép. És Szaniszló nem egyszer pont ezért ítélte el a teljes zsidóságot. Erre ő állít ugyan ilyen baromságokat? Hogy is van ez?
Amúgy meg nem egy kitalált hagymázas őstörténetre akarok büszke lenni. Én a valóságra akarok büszke lenni. De ez nem a valóság. Attól, hogy azt mondom, hogy a nagy sárkány tüzében kovácsolták a magyar népet, még nem lesz igaz.
Én büszke vagyok arra, hogy egy Európában egyedülálló, finnugor nyelvet beszélő nép tagja vagyok, büszke vagyok az Árpád korra, Hunyadira, Olimpikonjainkra stb. Nekem (és a magyarok többségének) kitalált, nyilvánvalóan hamis történelemre nincs szüksége. Nem légvárakat kell építeni. Szaniszlót még a jobboldaliak is hülyének tartják, akkor miért is erőltetjük?
11:19
"nem felemelő beszédekkel bíztatni!"
1.) Felemelő beszédekkel még senki sem lakott jól.
2.) Ostobaságok szajkózása =/= felemelő beszéd.
Felőlem tarthatnak a kedvenceid annyi felemelő meg magasztos beszédet, amennyi csak jólesik :)
De ha a gazdaságot szétq*rják, akkor sokra nem megyünk vele, jobb ha tudod!
Bayer Zsolti barátod maga dicsekedett vele az Echo Tv-n, hogy a Fidesz valójában szociáldemokrata gazdaságpolitikát folytat :) LOL
De miért kellenek a felemelő beszédekbe orbitális hazugságok és kitalált mítoszok? Mintha egyébként nem lenne mire büszkének lennünk. Én is felsoroltam jópár dolgot, kérdező, és van is még.
Szóval arra adj választ: a felemelő beszédbe miért kellenek hazugságok?
"most éppen ezt próbálja Ornán Viktor helyre tenni, "
Francokat, Orbán ugyanazt az elq*rást műveli, mint Gyurcsibohócék.
Ez a "III. Gyurcsánykormány".
mindegyik nép belevisza történelmébe mítoszokat, ez így természetes! azért kell, hogy kialakuljon a népben valami spirituális kötődés egyms iránt! ez amit a komcsik elvettek, szaniszló csak újra akrja éleszteni!
a másik dolog, hogy Orbánnak semmi köze Gyurcsányhoz! ne merd többet egy lapon emlegetni őket!!!
14:29
"ne merd többet egy lapon emlegetni őket!!!"
Orbán = Gyurcsány.
Most mi lesz? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!