Most tényleg ekkora katasztrófa van a hó miatt, vagy csak a hírek túloznak?
Ennyi Magyarország..grat
1.Az OMSZ MEGMONDTA előre hogy hó is lesz meg szél is.De ugye a politikusok zsebének tömése fontosabb...
2.Mi abban a meglepő hogy március 15-én hó esik??
3.Én jót röhögtem az országon innen Szlovákiából.(Tisztelet azon embereknek akik ugyan némi túlzással de kint töltötték a vihart és még el is akadtak.)
http://www.youtube.com/watch?v=gbSUjuv3rYI&feature=player_em..
Szerintem elég jó. :) Egyébként elhiszem, hogy a "hegyvidékiek" röhögnek rajtunk, de ez nálunk nagyon ritkán fordul elő és szerintem ehhez képest komolytalan volt a felhívás. Azokat nem sajnálom, akik már az ítéletidő ellenére ültek autóba, de azokat nagyon, akik azt hitték nincs olyan rossz idő, hogy elérjék a célpontjukat és még is másfél napig tartott az útjuk étlen szomjan.
Amiben lebőgött az ország, az a szervezetlenség! Szégyen, hogy két nap eltelt, mire mindenkit biztonságba tudtak helyezni, szégyen hogy volt olyan aki 20 óra alatt megnyugtatást sem kapott, hogy megy a segítség, nemhogy meleg teát, vagy takarót. Megint csak a kapkodás ment, mint 2010-ben az árvizek idején. Viszont legalább ilyenkor megmutatkozik, hogy a bajban mennyire egyek vagyunk! Vadidegen civil emberek százai igyekeztek mások segítségére önzetlenül, mások idegeneket fogadtak a házukba éjszakára, megint mások termosszal, kinőtt meleg ruhákkal cikáztak az autók között. Le a kalappal ezen emberek előtt, ilyenkor igazán meglágyul a szívem, hogy összetud fogni a magyar nép a sz*rban! :)
Aki itt lebőgött, az a hatalom, miféle ország az, ahol a miniszterelnök Brüsszelbe repül (ez még érthető), a helyettese viszont vígan lovagol Erdélyben, miközben itthon katasztrófa van? De van Isten, beragadt a hóba képviselő, államtitkár, más hírességek is. A kormányszóvívő az M1-en átkozódott.
Aki becsülettel helytállt, azok a civilek, a tűzoltók, közrendőrök, a sajnos későn riasztott katonák. És igen, a sógorok hókotrósai! Orbán úr jobban tenné, ha elcsapná Pintért és a Bakondit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!