Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most tényleg ekkora katasztróf...

Most tényleg ekkora katasztrófa van a hó miatt, vagy csak a hírek túloznak?

Figyelt kérdés
Én meg vagyok döbbenve, hogy egy napos hóesés miatt szó szerint összeomlott az ország. Úgy gondolom 2013ban ez nem kéne gondot okozzon, hogy esik 20-30 cm hó. Meg ez nem is hirtelen jött dolog, pár napja már lehetett tudni, hogy nagy szél lesz, és hóesés. Miért nem voltak készenlétben? Komolyan mondom, ez már szánalmas szerintem, ha tényleg ekkora a baj. Ha nem ekkora, az csak jó, de akkor meg a média a szánalmas. Emlékszem pár éve nyáron felénk is ez volt.. eleredt az eső, és mindenkin eluralkodott a pánik..persze ezért a pánikért 90%ban a híradó volt a felelős.

2013. márc. 15. 13:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Tudod, mi az, hogy 10 méteres hófalak? Mert ilyeneket épített a 100 km-es szélvihar! Ott álltunk csütörtök délután öt óta, kint éjszakáztunk, te hollywoodi katasztrófa filmeket bambuló, el se tudod képzelni, mi van, ha kifogy a benzin, jéghideg a kocsi, se enni, se innivaló nincs már, a mobil lemerült? A közeli faluból jöttek traktorral, bevittek minket az iskolába, kaptunk mindent. Nagyszentjánosiak, köszönet érte!
2013. márc. 16. 17:44
 22/30 anonim ***** válasza:
2013. márc. 16. 17:47
 23/30 anonim válasza:
20-as vagyok! 21-es ti merre voltatok? Mi a 94-es km-körül Ács után.
2013. márc. 16. 18:31
 24/30 anonim ***** válasza:
48%

Ennyi Magyarország..grat

1.Az OMSZ MEGMONDTA előre hogy hó is lesz meg szél is.De ugye a politikusok zsebének tömése fontosabb...

2.Mi abban a meglepő hogy március 15-én hó esik??

3.Én jót röhögtem az országon innen Szlovákiából.(Tisztelet azon embereknek akik ugyan némi túlzással de kint töltötték a vihart és még el is akadtak.)

2013. márc. 16. 19:59
 25/30 anonim ***** válasza:
2013. márc. 17. 00:42
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem a hófúvás a katasztrófa, hanem a magyar kormány, béna parlamentestől.
2013. márc. 17. 01:24
 27/30 anonim ***** válasza:
20-nak: Bőnyi lehajtó táblára emlékszem, már amennyi látszott belőle. Nem én vezettem, hanem a barátom, a húga eljegyzésére mentünk volna Győrbe. Nem sielés, nem wellnessezés, családi program.
2013. márc. 17. 01:29
 28/30 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=gbSUjuv3rYI&feature=player_em..

Szerintem elég jó. :) Egyébként elhiszem, hogy a "hegyvidékiek" röhögnek rajtunk, de ez nálunk nagyon ritkán fordul elő és szerintem ehhez képest komolytalan volt a felhívás. Azokat nem sajnálom, akik már az ítéletidő ellenére ültek autóba, de azokat nagyon, akik azt hitték nincs olyan rossz idő, hogy elérjék a célpontjukat és még is másfél napig tartott az útjuk étlen szomjan.

Amiben lebőgött az ország, az a szervezetlenség! Szégyen, hogy két nap eltelt, mire mindenkit biztonságba tudtak helyezni, szégyen hogy volt olyan aki 20 óra alatt megnyugtatást sem kapott, hogy megy a segítség, nemhogy meleg teát, vagy takarót. Megint csak a kapkodás ment, mint 2010-ben az árvizek idején. Viszont legalább ilyenkor megmutatkozik, hogy a bajban mennyire egyek vagyunk! Vadidegen civil emberek százai igyekeztek mások segítségére önzetlenül, mások idegeneket fogadtak a házukba éjszakára, megint mások termosszal, kinőtt meleg ruhákkal cikáztak az autók között. Le a kalappal ezen emberek előtt, ilyenkor igazán meglágyul a szívem, hogy összetud fogni a magyar nép a sz*rban! :)

2013. márc. 17. 18:20
 29/30 anonim ***** válasza:

Aki itt lebőgött, az a hatalom, miféle ország az, ahol a miniszterelnök Brüsszelbe repül (ez még érthető), a helyettese viszont vígan lovagol Erdélyben, miközben itthon katasztrófa van? De van Isten, beragadt a hóba képviselő, államtitkár, más hírességek is. A kormányszóvívő az M1-en átkozódott.

Aki becsülettel helytállt, azok a civilek, a tűzoltók, közrendőrök, a sajnos későn riasztott katonák. És igen, a sógorok hókotrósai! Orbán úr jobban tenné, ha elcsapná Pintért és a Bakondit.

2013. márc. 17. 19:39
 30/30 anonim ***** válasza:
28-as vagyok, burkoltan ugyan, de igen, én is a felsőbb szervekre gondoltam "lebőgés" terén. Szégyen!
2013. márc. 18. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!