Petizacc kérdése:
A bunkereknek mi értelme volt?
Figyelt kérdés
Egy esetleges atomrobbanás után is, hogyha a bunkerben tartózkodó személyek túlélték a robbanást, ki az a hülye aki odamegy és kiássa az elvtársakat?2013. márc. 15. 11:47
1/4 anonim válasza:
Miért kéne kiásni?
Általában úgy alakítják ki ezeket, hogy a bejárat ne tudjon teljesen használhatatlanná válni és több út is vezet kifelé.
2/4 anonim válasza:
És a bunkereket nem csak atomrobbanás ellen találták ki, egy egyszerű bombázás ellen is menedéket kínált.
3/4 A kérdező kommentje:
Azt értem én, hogy egyszerű bombázás ellen szinte tökéletesen védett, de egy közvetlen atomtalálattól szerintem még a NORAD sem véd ha jól tudom.
2013. márc. 15. 12:36
4/4 anonim válasza:
Az atombombák a felszínen rombolnak a robbanás keltette lökéshullámmal, az óvóhelyeket pedig úgy tervezik, hogy ennek ellenálljon (legtöbbet a felszín alá, pl. lezárható metróalagutak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!