Bajnai Gordonnak mi a vallása?
Csak kíváncsiságból.Orbánról tudjuk hogy református.
Bajnai Gordonnak mi a vallása?
Szcientológus?
Képzeljétek el mi lenne ha Franciaországot egy arab vezetné.
Kötelező ramadán , minden nőnek a fejébe kendő....stb
Ezért csak olyan vezetőt szabad választani aki olyan vallású mint a többség.
Nem hiszem hogy örülnénk neki hogy karácsony helyett hanuka lenne.
"Képzeljétek el mi lenne ha Franciaországot egy arab vezetné.
Kötelező ramadán , minden nőnek a fejébe kendő....stb"
Ja, az iszlám más tészta, de Franciaországban csak akkor lesz muszlim vezetés, ha többségben lesznek azok a gyökerek.
"Ezért csak olyan vezetőt szabad választani aki olyan vallású mint a többség.
Nem hiszem hogy örülnénk neki hogy karácsony helyett hanuka lenne."
A zsidók nem fognak kötelező hanukát bevezetni, mert az ő taktikájuknak pont az a lényege, hogy nem tesznek kötelezővé és nyílttá semmit, amivel maguk ellen hangolhatnák az embereket. Amúgy a fentebbi dologgal, hogy az legyen a vallás, amit a többség akar, azt mondod, hogy Franciaországban simán lehet muszlim vezető, ha többségbe kerülnek az arabok. :)
"Egyébként engem úgy neveltek hogy a óvakodjak a zsidóktól , velejéig romlottak , mindig hazudnak és soha nem szabad bennük megbízni de legfőképp üzletelni nem szabad velük."
Na a szüleidről is meg van a véleményem... Ilyen korlátolt embereknek nem lenne szabad gyereket nevelni.
Szerintem ha papíron van is valami vallása, akkor nem gyakorolja.
(Amúgy képzeld zsidó származású vagyok-egynyolcad részt-és mindenki úgy ismer, hogy az a személy, aki mindenkin segíteni akar. Na most vagy nagyon jól színészkedem, vagy ez egy ördögi összeesküvés...de igaziból csak szeretem az embereket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!