Bajnai Gordonnak mi a vallása?
Csak kíváncsiságból.Orbánról tudjuk hogy református.
Bajnai Gordonnak mi a vallása?
Szcientológus?
Tényleg zsidó?
Hogy képzelte hogy egy európai keresztény országot fog vezetni?
Az Egyesült Államokban sem választanának meg egy zsidó , mormon vagy buddhista elnököt.
Igen , hisz minden vallásnak mások a nézetei , más dolgokat hirdetnek.
Magyarország pedig egy keresztény ország , hozzá tartozik a kultúránkhoz és a történelmünkhöz.
Olyan mintha Törökországba egy ortodox keresztény akarna elnök lenni , lehet hogy nekik semmi bajuk a más vallásúakkal de elleneznék mivel egy muszlim országot vezessen muszlim.
"Igen , hisz minden vallásnak mások a nézetei , más dolgokat hirdetnek.
Magyarország pedig egy keresztény ország , hozzá tartozik a kultúránkhoz és a történelmünkhöz."
Látom nem érted, hogy mire céloztam. Azt akartam neked mondani, hogy abszolút nem számít, hogy papíron ki milyen vallású. Vagy szerinted valaki, aki pl. a szcientológus érdekeket tartja fontosnak, majd az orrod alá fogja dörgölni, hogy ő szcientológus és szcientológusként akarja kiszívni a véredet? Nem fogja a képedbe tolni, hogy ő az, mert akkor utálnád a vallását és a hozzá tartozó embereket.
"Abban hisz, hogy a világ összes pénzét ugyan nem lehet megszerezni, de törekedni kell rá."
Ezen jót nevettem. :)
"Igen , hisz minden vallásnak mások a nézetei , más dolgokat hirdetnek.
Magyarország pedig egy keresztény ország , hozzá tartozik a kultúránkhoz és a történelmünkhöz."
Hallottál már a szekularizációról? Édes mindegy, hogy ki milyen vallású. Főleg Mo-n, 40 év szocializmus után. Normális ember nem ez alapján szavaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!