Bizonyos emberek miért tartják Orbánt nácinak?
Figyelt kérdés
Szerintem pont hogy védi a kisebbségeket,nemhogy ellenük van...mi alapján gondolja valaki nácinak?2013. febr. 24. 10:16
2/19 anonim válasza:
mert jól hangzik lenácizni mindent és mindenkit aki mondjuk jobboldali.
3/19 tetro válasza:
Én nem nagyon hallottam még baloldalról se, hogy Orbán Viktor náci lenne... Kik azok a bizonyos emberek?
4/19 anonim válasza:
Mert valóban az. Magyarirtó náci.
5/19 anonim válasza:
6/19 anonim válasza:
Mert a náci egy szitokszó. És sokaknak érdekük, hogy Orbánt eltakarítsák. Így függetlenül attól, hogy igaz vagy sem, mindenféle jelzőket kitalálgatnak rá. Többek közt ilyen a náci is.
7/19 anonim válasza:
Orbán egy zsidó-cigány, így nem náci.
8/19 tetro válasza:
Értem. Szóval a bizonyos emberek, az a népszava... :D
9/19 anonim válasza:
"Értem. Szóval a bizonyos emberek, az a népszava... :D"
Ne értetletlenkedj! Tán' már a népszabi sem hiteles nektek? :) Bár veled kár is eszmecserélni, inkább olvasgassad, aztán a kétbites olvasóik tovább "náciznak". :D
10/19 szántóvető válasza:
ja ez a zsidó népszava c. portál,így már érthető a nácizás.
és a hvg tényszerűsége is meggyőzött arról hogy nem fogok rászokni az olvasására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!