A felsőoktatással kapcsolatban miért mindenki csak az adójával tud jönni?
Egyszerűen nem értem. Aki most egyetemista, annak kb 60-70 %-a költségtérítésesen van.
Mindenki az adójával jön, és támadja az egyetemistákat, de az senkit nem érdekel, hogy a kormány az adót reklámkampányokra, lejáratókampányokra, vagy h*lyeségekre költi, vagy olyanokra amik az ő zsebüket tölti tele.
Miért kell gyűlölni az egyetemistákat? Jómagam is az vagyok, de nem értem, hogy ez miért jó az embereknek.
Az se volt mindenkinek, még érettségije se.
A minőségről meg annyit, h 100* nehezebb volt bekerülni, ez elmond mindent.
Szóval a mostani 30-60.-as korosztályban szinte csak 8. általános végzettségű emberek vannak?
Nem tudom te kiket ismersz de én egy emberről tudok akinek csak 8. általánosa van.
Nem munkanélkülieket képzünk, hanem munkanélküliek lesznek.
Amúgy teljesen felesleges ezen vitázni. A Fidesznek az a célja, hogy megragadja azt a réteget (korosztályt) amelyik túlnyomótöbbségben van jelenleg. Ahogy látszik ez sikerült is nekik. Pont lesz@rják, hogy mi van a felsőoktatással és a hőbörgő diáktömeget is. Néha bedobnak egy falat csontot a kutyák közé, hogy legyen miről vitázni a sok hülyének (ahogy látszik ez is sikerült, legjobb példa rá ez a kérdés). Addig ők jól ellébecolnak és szövögetik a terveiket. Minden héten csinálnak valami apró változtatást az oktatásban amiről aztán lehet ódákat zengeni az adott héten (az folyik ilyenkor a csapból is, a hírek ezekkel vannak tele). Majd mit a hősök később vissza vonják a saját döntésüket és a csürhe mell veregetve büszke magára, hogy hű valamit elértünk. Komolyan emberek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!