Miért tudják a cigányok rettegésben tartani a MAGYAR embereket MAGYARországon?
Hát ha a kutya be venné , amit mondasz veszteségben halna meg .
Látom , hogy mennyit tudsz a cigány bűnözésről .
Mennyi egy db cigány van a faluban ahol élsz ?
Meg nem tudok semmit se a cigányokról ugye ?
Nagyapámat tavaly 2x verték össze és rámolták ki s házát . Már rám is fogtak kést , és úgy vették el a pénztárcámat , mert láttak egy 2000ft-ost . A mi házunkból fényes nappal jöttek be lopni , mikor nem voltunk itthon .
Azt el hiszem , hogy gyúrsz , mert az sok szteroidtól már az agyad gombostűnyire zsugorodott .
Anyuci , vagy apuci segített kitalálni ezt az egészet ?
Ja el is hiszem , ha tudnád milyen a cigány akkor nem hordanál ennyi hülyeséget össze róluk . A nullán , pedig megcsúszott az ujjad nem ? Ja gondolom milyen kemény kis 14 éves lehetsz akinek csak a világ a gépből áll .
Ha tudnád , hogy milyenek a cigányok akkor bevallanád , hogy nem szent lelkek . Már nem vagyok Nógrádi , mert két éve 19éves koromba eljöttem onnan , mivel semmi munka nem volt . Legalább is volt (alkalmi ), csak nem be jelentett .
De ha tudod milyenek a cigányok , akkor miért véded őket ?
Na akkor a szavahihetőségedről ennyit .
Ha nem véded a cigányokat , akkor miért írtad , hogy nem is olyanok , amit állítottunk ? De persze utólag már könnyű letagadnod , ha a moderátor kitörölt csomó választ .
Az miért lenne kitalált szöveg , hogy már nem Nógrád megyében élek ?
De ha tudni akarod akkor Bujákon nőttem fel , és a szüleim most is ott élnek . Én pedig Gyulán dolgozom a húsüzemben , valamint itt is lakok albérletben .
De elég furcsa egy ember vagy , hogy sorra hazudtolod meg magad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!