Miért tudják a cigányok rettegésben tartani a MAGYAR embereket MAGYARországon?
Látom le pontoztak a liberálisok, vagy a cigányok.
Meddig kell még eltűrnünk ,hogy a cigánynak bármit lehet?
Attól,hogy valaki cigány, ne ölhessen már meg. Tudom ,hogy ő nekik bármit lehet,de azért nem kéne visszaélni.
# 22/22 Időpont ma 12:54
Mi magyarok nem fogadjuk el a cigányokat ? Érdekes , én úgy látom , hogy az egész világon mindenhol utálják őket . Kanada állítólag az egyenlőség országa , mégis utálják ők is a cigányokat .
Azon kéne elgondolkozni , hogy miért is .
Na lássuk csak mi is szólnak ellenük :
- Nem hajlandóak dolgozni .
- Őreg nyugdíjasokat vernek meg / ölnek meg pár ezer forintért .
- Ok nélkül bele kötnek ártatlanokba .
- Amit csak lehet el lopnak , mert b@szn@k dolgozni és le sz@rják , hogy a másik azért keményen megdolgozott .
Még sorolhatná több száz oldalon keresztül , hogy mi is a gond velük .
# 24/24 Időpont ma 13:49
Kicsit el vagy tájolva .
Amikor osszák a segélyeket ha 100 emberből 15 magyar van ott , a többi cigány . Érdekes módon a magyar normálisan ki tudja ott is várni a során , a cigányok , meg elkezdelek balhézni és azért kell oda biztonsági őröket és rendőröket küldeni segélyosztásokhoz .
Érdekes módon Magyarországon él körülbelül 1 millió cigány és a abból olyan talán ha 4 ezer dolgozik normálisan , a többi meg csak tátja a száját a segélyért , és lop .
Még az is érdekes , hogy a bűnözők több mint a fele cigány és kevesebben vannak mint a magyarok .
Akkor hogy is van ez ?
Na akkor kezd el sorolni , hogy hány magyar dolgozik , és hány cigány .
De elmondhatod , hogy hány magyar kap segélyt és hány cigány . Vagy ha sorolgatni akarsz akkor mond már el , hogy naponta mennyit lopnak a cigányok és mennyit a magyarok .
Valahogy b@szottul érdekes , hogy kevesebb cigány van és mégis ők bűnöznek többet . Nem ?
Ha ismerem a cigányt és tudom , hogy normális akkor őt is fel venném . De a cigányok nagyon nagy részének esze ágába sincsen dolgozni .
Inkább sírnak a segélyért és el mennek lopni .
Ezt azért ne feledjük el .
Még arról nem is beszélve , hogy nincs higiéniájuk és undorítóan viselkednek .
Én laktam társasházban a családommal és beköltöztettek oda két családot . Jó darabig sorolhatnám , hogy mik voltak ott . De pl a liftet wc-nek használták , minden nap ordibáltak , el lopták a lépcsőházban a világítást . A mélygarázst megtöltötték szeméttel és tele lett a hely patkányokkal . Mig be nem tették oda a lábukat addig , nagyon jó hely volt . 1 hónap alatt úgy le rendezték az 5 éves új házat , hogy most se ajtó ,se ablak nincsen az épületben és omladozik össze .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!