Európában reneszánszát éli a modern boszorkányüldözés, boszorkányperek?
-szólásszabadság korlátozása
-egy kicsit is másképp gondolkodó emberek kirekesztése , nem "korrekt" emberek figyelembe nem vétele
-büntetés , börtönbüntetés bizonyos dolgok ki mondásáért és ki nem mondásáért.
Leginkább olyan mint valami inkvizíció csak modern köntösben.
Több dologra.
Ha valaki nem ért egyet Európa eliszlámosításával.
Ha valaki kimondja hogy ezzel a kisebbséggel bizony probléma van.
Ha valaki megkérdőjelezi a II. világháborús dolgokat.
Miért ne lehetne mindenkinek szabad akarata?
Az iszlám bevándorlás miatt sokan felemelik a szavukat, sőt, ilyen pártok is vannak.
A másik alatt gondolom a holokausztot érted. Azzal együtt a kommunizmus bűneit sem lehet tagadni. Legfeljebb ezek mértékén és módján lehet vitatkozni.
Én sem azt mondom hogy le kell tagadni.
Csak nem kellene így állandóan reklámozni.
A holokauszt megtörtént igen viszont nagyon eltúlozzák.
Szerintem meg nincs annyira eltúlozva, mint amennyire ti azt hiszitek. Én ugyanennyit találkozok kommunizmusos dolgokkal, mint a náci dolgokkal. És bizony, ez egy olyan nagy horderejű dolog, amit nem lehet elégszer hangsúlyozni.
Egyébként mindig jön a duma, hogy a zsidók ebből próbálnak megélni meg stb. Nálunk az '56-osok meg kb. ugyan ezt csinálják. Csak annak 10 milliós ország lévén nincs akkora visszhangja.
"Ki lehet mondani, de kellenek hozzá jól megalapozott bizonyítékok. Anélkül rasszizmus."
Az a bibi, hogy NEM! Kiszúrja a szemüket a bizonyíték, ennek ellenére a tényeket is rasszistának bélyegzik.
Mérő László liberális fajvédő szerint a SZÁMOK!!! is lehetnek rasszisták.
Ahogy Besenyő Pista bácsi szokta mondani: Nooooormááális?
60%-os: Épp most tartanak - megint - holokauszt emléknapot az egyik ismeretterjesztő csatornán. Kiemelve: "az emberiség legsúlyosabb tragédiája".
Elvégre is a kommunizmus 100 millió halottja, akikből az egyetlen év alatt lemészárolt 10 millió ukrán csak egyetlen epizód volt, mi ehhez képest...?
"Csak annak 10 milliós ország lévén nincs akkora visszhangja."
1) Izrael népessége 7,8 millió. Területe 20 000 km2, Magyarország 94 0000 km2-ével szemben. Ők kicsivel nagyobb nemzet: állíts meg kedved szerint 10 embert az utcán járókelők között, hányan ismerik ezt a sokkal nagyobb mértékű és brutálisabb népirtást. Persze ott nem kiválasztottak haltak meg.
Miről is beszélünk?
(Ezzel szemben az amerikai elnökválasztási kampánynak egy jelentős részét az tette ki, melyikük nagyobb barátja Izraelnek. "Izrael biztonsága nem lehet kérdés számunkra" és hasonlók. Miért? De nincs befolyás, eltúlozzuk...)
2) Mondj egy esetet, amikor az '56-osok például beperelték az orosz gyári munkásokat, akik összeszerelték a harckocsikat? (Csak összehasonlításul: a MÁV felé kártérítési pert indítottak a holokausztban való részvétele miatt.)
Ukránok: hány magyar ukránt végeztek ki? 0
Hány magyar zsidót végeztek ki? sokat. Pl: Radnóti. Szerintem egyértelmű melyikkel kell foglalkozni
56-osok:
Mutatok neked más példát:
Na és Amerika?
14:40-nél kezdődik (visszafelé számlál a videó)
"A világon a legnépszerűbb történeti téma a holokauszt. Olyan országokban is, ahol semmi, de semmi nem történt a holokauszt szempontjából. Az Egyesült Államokban, ahol hát tényleg nem volt holokauszt - bár volt szerepük az Egyesült Államoknak és hatóságainak, kormányainak a holokauszttal kapcsolatban - a második legnépszerűbb téma a polgárháború."
Saját múltjuk is csak a második helyre szorul.
A link pedig még a legnagyobb jóindulattal sem összevethető azzal, amit kérdeztem.
Egyrészt osszevetheto, másrészt meg látom megint az van: ha magyar csinálja az más...
Amerika: hát mit ne mondják, a 2.vh és a holokauszt messzemenőkig érdekesebb a polgárháborúnál. Az amerikai történelem olyan szintén unalmas, hogy amerikaiként én is inkább más népek történelmével foglalkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!