Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért fújják fel annyira a...

Miért fújják fel annyira a holokausztot?

Figyelt kérdés

ezt a kérdést olvasva gondolkoztam

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__3894..

hisz ott volt a spanyol polgár háború ami 1 millió életet követelt, sztálin sokkal több embert meg öletett mint Hitler. de az amerikaiakat se felejtsük el az ő háborúik se kevés ember életet követelt ahol nem is kellett volna igazán háborúzniuk pl Vietnám. és ahogy hallom Izrael sem kíméli a palesztínokat. és még lehetne sorolni nem csak a 20. és 21. században hanem korábban is volt hogy egész népeket tüntettek el a spanyolok, törökök, oroszok, kínaiak stb. ha jól tudom a dél szláv háborúban is volt etnikai tisztogatás, úgy hogy nem értem míért a zsidóknak kell ki tűnniük és gazdasági hasznot húzni ebből azért arra is kíváncsi lennék hogy mi és a németek mennyi kártérítést fizettünk nekik, ennyi erővel a törököktől kérhetnénk mi is kártérítést vagy az indiánok a spanyoloktól. úgyhogy nem értem miért külön legesek a zsidók,vagy mert ők a "kiválasztott nép" chh bújjanak el. látom ki van írva ez a kérdés de ki írom mert kíváncsi vagyok mit gondoltok arról amit írtam

2013. jan. 21. 13:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%
De, az van. A weimari köztársaságban is az volt, aztán jött egy Hitler nevű csóka. A holokauszttagadás a náci eszmék feléledésének előszobája, és olyat nem szeretne még egyszer Európa.
2013. jan. 21. 15:59
 22/26 Pietrosol ***** válasza:
41%

A holokauszttagadás kriminalizálása viszont kísértetiesen emlékeztet a középkori inkvizícióra,ahol a hatalomnak ellentmondók büntetésre számíthattak!Szerintem ilyent sem szeretne még egyszer Európa.

A szabad gondolkodás és véleménnyilvánítás mindenkit megillet,még akkor is ha ez a valaki esetleg téved.Ellenkező esetben be kell vezetni az összes,más nép számára esetleg sértő történelmi eseményekben való szabad véleménnyilvánítást.Csak ez meg szellemi diktatúra lenne,viszont nekem már az e felé vezető első lépés sem tetszik!

2013. jan. 21. 16:15
 23/26 anonim ***** válasza:
76%
Na ja, Ámerikában pl. nincs ilyen törvény, viszont ott nem is deportáltak zsidókat kackiás bajszú csendőrök. Én örülök annak, hogy a náci és komcsi rémtettek tagadását bümtetik, és történelemhamisítással nem lehet gyűlöletet szítani a társadalomban.
2013. jan. 21. 16:25
 24/26 anonim ***** válasza:
37%
Megint egy holokausztos kerdes, amit NEM zsido tett fel.
2013. jan. 22. 06:03
 25/26 anonim ***** válasza:
Azért azt megnéztem volna, hogyan fújják fel a szovjetunió bűneit. Németországot nagyon durván szétverték, a legtöbb vezetőt kivégezték, börtönbe dugták. Sztálin meghalt valami betegségben vagy mérgezésben, de a rendszere még évtizedekig működött, a gulágokról meg kussolni kellett.
2013. jan. 22. 12:34
 26/26 anonim ***** válasza:
62%

no akkor!!

NEM fogadtam el a magyar kormany altal felkinalt "karteritest"!!

egy felnottert kinaltak 50$-t,egy gyerekert 30$-t!!

ma is megvan ez a formedveny nyomtatvany nalam!!!-nekik ennyit ert egy zsido elete!!

2013. máj. 17. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!