Miért fújják fel annyira a holokausztot?
ezt a kérdést olvasva gondolkoztam
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__3894..
hisz ott volt a spanyol polgár háború ami 1 millió életet követelt, sztálin sokkal több embert meg öletett mint Hitler. de az amerikaiakat se felejtsük el az ő háborúik se kevés ember életet követelt ahol nem is kellett volna igazán háborúzniuk pl Vietnám. és ahogy hallom Izrael sem kíméli a palesztínokat. és még lehetne sorolni nem csak a 20. és 21. században hanem korábban is volt hogy egész népeket tüntettek el a spanyolok, törökök, oroszok, kínaiak stb. ha jól tudom a dél szláv háborúban is volt etnikai tisztogatás, úgy hogy nem értem míért a zsidóknak kell ki tűnniük és gazdasági hasznot húzni ebből azért arra is kíváncsi lennék hogy mi és a németek mennyi kártérítést fizettünk nekik, ennyi erővel a törököktől kérhetnénk mi is kártérítést vagy az indiánok a spanyoloktól. úgyhogy nem értem miért külön legesek a zsidók,vagy mert ők a "kiválasztott nép" chh bújjanak el. látom ki van írva ez a kérdés de ki írom mert kíváncsi vagyok mit gondoltok arról amit írtam
A holokauszttagadás kriminalizálása viszont kísértetiesen emlékeztet a középkori inkvizícióra,ahol a hatalomnak ellentmondók büntetésre számíthattak!Szerintem ilyent sem szeretne még egyszer Európa.
A szabad gondolkodás és véleménnyilvánítás mindenkit megillet,még akkor is ha ez a valaki esetleg téved.Ellenkező esetben be kell vezetni az összes,más nép számára esetleg sértő történelmi eseményekben való szabad véleménnyilvánítást.Csak ez meg szellemi diktatúra lenne,viszont nekem már az e felé vezető első lépés sem tetszik!
no akkor!!
NEM fogadtam el a magyar kormany altal felkinalt "karteritest"!!
egy felnottert kinaltak 50$-t,egy gyerekert 30$-t!!
ma is megvan ez a formedveny nyomtatvany nalam!!!-nekik ennyit ert egy zsido elete!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!