Néhány magyar miért védi Hitlert és tagadja a holokausztot foggal-körömmel? Mi hasznuk van belőle?
Ugyanazért amiért még rengeteg ember.
Én németeket is ismerik akik megkérdőjelezik a holokauszt hitelességét.Ugyan nem tagadják hogy megtörtént de ők is és én is úgy gondolom hogy nem úgy történt hogy elmesélik.A számok nem stimmelnek.
Talán azért tagadják, mert nem hisznek benne, hogy úgy történt, ahogy állítják?
A hasznuk meg annyi belőle, hogy kiderül az igazság vagy legalábbis az, amiről azt hiszik, hogy igaz.
Van nehany oka a holokauszt tagadasanak es Hitler fenyezesenek - es semmi esetre sem, mintha igazuk lenne. Nehany ok a sok kozul:
1. Az asntiszemitizmus igazolasa lehet, hogy
lam milyeneket hazudnak a zsidok
lam a zsidok mindig ezzel jonnek
a zsidok penzt akarnak ebbol csinalni.
2. Sokan nem mernek, akarnak, tudnak szembe nezni azzal, hogy a felmenoik ilyesmiben reszt vettek.
3. Ha letagadjuk, akkor - esetleg - lehet ujra kezdeni.
Nem tudom, de személy szerint nem hiszem hogy volt. Ne érts félre, biztos vagyok benne hogy a németek öltek zsidókat is, sőt hiszem hogy nem ejtettek könnycseppeket értük. Egy emberi lény legyilkolása is csúnya dolog! De azt nem gondolom, hogy milliót, vagy több milliót végeztek volna ki gázkamrákban vagy összességében. A holokauszt®™ nagyon jó üzlet nekik. Jól lehet vele takarózni, nagyon nagy bevételi forrás. Ez sok ember szemét csípi...
Hitlerről: Sok ember talán egyet ért a nézeteivel, mások pedig lehet mint történelmi személyt kezelnek... Tudod mint Hannibált, Cortezt, Cézárokat, Attilát vagy Napóleont. Miattuk is sok ember meghalt, de az rég volt Hitler meg az előző században vagy is inkább kb. 80 esztendeje. Hát szerintem ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!