Néhány magyar miért védi Hitlert és tagadja a holokausztot foggal-körömmel? Mi hasznuk van belőle?
10/10-flindi!
a mi barakkunk a birkenau vernichtungslagerban ugy kb,; 20meternyire volt a N°-4es krema udvaratol-(ket sor szogesdrottal elmvalasztva)-
honapokon at lattam lemenni a foldalatti vetkozokbe ezrevel csaladokat,noket kisgyerekekkel,oregeeket!!Soha Senki NEM jott vissza onnet elve!!!
ki ido multan ket SS gazalarcban felment a gazkamra tetejere,es kinyitott 4 nyilast amin beszortak a Zyklon-B kristalyokat,es hermùetikusan lezartak a nyilasokat!kozvetlen,ul ezutan hallottuk az elfojtott uvoltest,orditast,dorombolest a kamrakbol!!ugy 10 perc mulva csond lett!!ennyi ideig tartott a gazositas!!
ezutan minket-(mint hilfsbrigade des son derkommandos)-odahajtottak a gazkamrak-(minden kremahoz tartozott 3-3 kamra,egyenkent 2500 fot befogadok)-es kihordattak velunk a hullakat!!itt lattam a nagymamamat,kishugaimat,legyilkolva!!nekem kellett a krema mogotti egetogodrokhoz huzni es bedobni a tuzbe a holttestuket az SS uvoltozese utlegei alatt!!
a kamraban belul volt negy vas oszlop lukakkal es suru drothalokkal!!ezeken ment be a gaz,a plafonrol beszorva!
a krema belul,;
5x3-3as blokk egetokemencek!egy-egy kemencebe egyszerre ket felnott es egy gyerek hulla kerult,ami ugy husz perc alatt szenne-hamuva egett!!ez ment non-stop!!24h/24h-es-7nap/7nap!!tessek kiszamolni egy honap alatt hany hullat egettek igy el??!!es kremabol volt 4 egyforma birkenauban!
ugymint,;
a judenrampe vegenel a Krema N°-IV.-es a-Krema N°-V.
fentebb a BII/D lagerresznel a Krema N°-II.-es a-Krema N°-III.
mivel a gazositasok dekadenciajat-utemet nem gyoztek a kemenvcek kiasattak velunk Per Krema Harom-Harom egyenkent 15x5x3,5meters egetogodrot!!ezekben ment az egetes ugy 5 honapon at szeakadatlanul!!ez a nagy magyarorszagi transzportok idejen volt 1944 Augusztusaig!
mindig amulattal szemlelem azt az igyekezetet,ahogy akkoriban meg meg se szuletett egyenek gyozkodnek itt-(is)-olyanokat az "igazukrol" akik azt ott a lagerekben gettokban,eloben at is eltek!!
-es persze ok mindent jobban tudnak mindenkinel,es aki nem igy latja............jon a szoveg,;"magyargyulolo"!!-(vajon miert is nem meglepobb??mellesleg a sajat zsido es ciganygyuloletuket senki se mereszelje a faejukre olvasni!!)-
-es megmielott!!
akarmelyik melyenmagyar hozongen hogy igymegugysenkisegyulolsenkit!!!............a 9-es hozzaszolo irasa jo pelda arra amit irtam!!mervado!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!