Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért fújják fel annyira a...

Miért fújják fel annyira a holokausztot?

Figyelt kérdés

ezt a kérdést olvasva gondolkoztam

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__3894..

hisz ott volt a spanyol polgár háború ami 1 millió életet követelt, sztálin sokkal több embert meg öletett mint Hitler. de az amerikaiakat se felejtsük el az ő háborúik se kevés ember életet követelt ahol nem is kellett volna igazán háborúzniuk pl Vietnám. és ahogy hallom Izrael sem kíméli a palesztínokat. és még lehetne sorolni nem csak a 20. és 21. században hanem korábban is volt hogy egész népeket tüntettek el a spanyolok, törökök, oroszok, kínaiak stb. ha jól tudom a dél szláv háborúban is volt etnikai tisztogatás, úgy hogy nem értem míért a zsidóknak kell ki tűnniük és gazdasági hasznot húzni ebből azért arra is kíváncsi lennék hogy mi és a németek mennyi kártérítést fizettünk nekik, ennyi erővel a törököktől kérhetnénk mi is kártérítést vagy az indiánok a spanyoloktól. úgyhogy nem értem miért külön legesek a zsidók,vagy mert ők a "kiválasztott nép" chh bújjanak el. látom ki van írva ez a kérdés de ki írom mert kíváncsi vagyok mit gondoltok arról amit írtam

2013. jan. 21. 13:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%

"Hogyha a zsidók elülnének a seggükön és nem holo-drámáznának állandóan akkor nem lenne antiszemitizmus és zsidógyűlölet."

És, ha ti nem írnátok ki naponta 3-4 ilyen kérdést és nem uszítanátok a zsidók ellen, akkor ez a téma is normális keretek között maradna.

Egyébként nagyon tetszett az előző válaszoló Trianon hasonlata. Pontosan rávilágított a hangulatkeltés lényegére.

2013. jan. 21. 14:33
 12/26 A kérdező kommentje:
ez a Trianonos hasonlat igaz csak ez Kelet-közép Európára korlátozódik és nem erőszakoljuk rá másokra nem folyik a csapból is Trianonról szóló filmek meg minden sz@r és mi nem kaptunk kártérítést és utána kéne nézni mennyit fizettünk izraelnek és külön még a magyar zsidóknak. úgy hogy nem ugyan az a dolog ők kaptak kártérítést mi meg nem sőt a kitelepített és határon túli magyarok sem és a románok szerbek szlovákok folyton bántalmazták a magyarságot ott a Benes dekrétum az Eu meg hagyja és még ki tudja miket műveltek a jugoszlávok, Szovjetek, románok, szlovákok. A szovjet katonák mennyi magyart hurcoltak ki szibériába, mennyi magyar lányt erőszakoltak meg. És még Trianonnal kapcsolatban mi nem akartunk háborút Magyarországot csak belekeverték és mégis jobban megszívtuk mint a németek. úgyhogy nem csak a zsidók és nem csak mi szenvedtünk hanem más népek is pl én nem tanúltam semmit az örmény holokausztról ha a tévéből nem hallok róla nem is tudom hogy volt erről nem igen hallani.
2013. jan. 21. 14:57
 13/26 anonim ***** válasza:
81%
Mo. nem fizetett kártérítést Izraelnek, csak Jugónak, Csehszlovákiának, meg a szovjeteknek. Mellesleg hadba vonultunk Szovjetunió ellen. Ez volt az ára a Felvidékre, meg Erdélybe való bemasírozásnak. Köszönd meg Horthynak. Szóval mi álltunk a vesztes oldalon, ha tetszik, ha nem. Ja, és nem mellesleg többszáezer zsidó honfitársunkat vagoníroztuk be a nácik előtt hajbókolva, dzsentri parolázással.
2013. jan. 21. 15:09
 14/26 anonim ***** válasza:
44%
Nagy biznisz ám ez a zsidóknak.60-70 millió ember halt meg összesen a háború miatt, mégis csak a 6 millióról hallunk naponta.
2013. jan. 21. 15:14
 15/26 A kérdező kommentje:
De az 1. VH.-ban akkor is megszívtuk mikor csak belekevertek minket, ha csak Horvátország szakad le vagy kbazok a határok lettek volna Trianon után mint 44'ben akkor más hogy alakult volna a dolog, na mindegy ezzel csak azt akarom mondani hogy mások is szenvedtek mégis a zsidók tűnnek ki. Mintha csak ránk tukmákolnák hány magyar film van ami a holokausztról szól, és mennyi szól trianonról, a doni katasztrófáról stb. na szóval értitek mire akarok kilyukadni
2013. jan. 21. 15:29
 16/26 anonim ***** válasza:
11%

holokauszt?

ehh...

keress rá inkább erre: holodomor

[link]

de az örmény népirtás sem volt piskóta

2013. jan. 21. 15:32
 17/26 A kérdező kommentje:
Ami meg felháborít még hogy Magyarországon saját országomban nem mondhassam azt hogy nem volt holokauszt. mert akkor náci vagyok és fizess, mert ha jól tudom van ilyen törvény a holokauszt tagadásról
2013. jan. 21. 15:33
 18/26 anonim ***** válasza:
82%
Jó, de mért akarod azt mondani, hogy nem volt holokauszt, amikor volt?
2013. jan. 21. 15:42
 19/26 A kérdező kommentje:
Jó, de mért akarod azt mondani, hogy nem volt holokauszt, amikor volt? én nem mondtam olyat hogy nem volt, csak azt hogy miért van ilyen törvény szabad vélemény nyílvánítás van nem ?
2013. jan. 21. 15:55
 20/26 anonim ***** válasza:
9%

"utána kéne nézni mennyit fizettünk izraelnek és külön még a magyar zsidóknak."

Majd legalább máskor meggondoljuk, hogy ki mellé állunk.

2013. jan. 21. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!