hisz ott volt a spanyol polgár háború ami 1 millió életet követelt, sztálin sokkal több embert meg öletett mint Hitler. de az amerikaiakat se felejtsük el az ő háborúik se kevés ember életet követelt ahol nem is kellett volna igazán háborúzniuk pl Vietnám. és ahogy hallom Izrael sem kíméli a palesztínokat. és még lehetne sorolni nem csak a 20. és 21. században hanem korábban is volt hogy egész népeket tüntettek el a spanyolok, törökök, oroszok, kínaiak stb. ha jól tudom a dél szláv háborúban is volt etnikai tisztogatás, úgy hogy nem értem míért a zsidóknak kell ki tűnniük és gazdasági hasznot húzni ebből azért arra is kíváncsi lennék hogy mi és a németek mennyi kártérítést fizettünk nekik, ennyi erővel a törököktől kérhetnénk mi is kártérítést vagy az indiánok a spanyoloktól. úgyhogy nem értem miért külön legesek a zsidók,vagy mert ők a "kiválasztott nép" chh bújjanak el. látom ki van írva ez a kérdés de ki írom mert kíváncsi vagyok mit gondoltok arról amit írtam
"Hogyha a zsidók elülnének a seggükön és nem holo-drámáznának állandóan akkor nem lenne antiszemitizmus és zsidógyűlölet."
És, ha ti nem írnátok ki naponta 3-4 ilyen kérdést és nem uszítanátok a zsidók ellen, akkor ez a téma is normális keretek között maradna.
Egyébként nagyon tetszett az előző válaszoló Trianon hasonlata. Pontosan rávilágított a hangulatkeltés lényegére.
2013. jan. 21. 14:33
12/26 A kérdező kommentje:
ez a Trianonos hasonlat igaz csak ez Kelet-közép Európára korlátozódik és nem erőszakoljuk rá másokra nem folyik a csapból is Trianonról szóló filmek meg minden sz@r és mi nem kaptunk kártérítést és utána kéne nézni mennyit fizettünk izraelnek és külön még a magyar zsidóknak. úgy hogy nem ugyan az a dolog ők kaptak kártérítést mi meg nem sőt a kitelepített és határon túli magyarok sem és a románok szerbek szlovákok folyton bántalmazták a magyarságot ott a Benes dekrétum az Eu meg hagyja és még ki tudja miket műveltek a jugoszlávok, Szovjetek, románok, szlovákok. A szovjet katonák mennyi magyart hurcoltak ki szibériába, mennyi magyar lányt erőszakoltak meg. És még Trianonnal kapcsolatban mi nem akartunk háborút Magyarországot csak belekeverték és mégis jobban megszívtuk mint a németek. úgyhogy nem csak a zsidók és nem csak mi szenvedtünk hanem más népek is pl én nem tanúltam semmit az örmény holokausztról ha a tévéből nem hallok róla nem is tudom hogy volt erről nem igen hallani.
2013. jan. 21. 14:57
13/26 anonim válasza:
Mo. nem fizetett kártérítést Izraelnek, csak Jugónak, Csehszlovákiának, meg a szovjeteknek. Mellesleg hadba vonultunk Szovjetunió ellen. Ez volt az ára a Felvidékre, meg Erdélybe való bemasírozásnak. Köszönd meg Horthynak. Szóval mi álltunk a vesztes oldalon, ha tetszik, ha nem. Ja, és nem mellesleg többszáezer zsidó honfitársunkat vagoníroztuk be a nácik előtt hajbókolva, dzsentri parolázással.
2013. jan. 21. 15:09
14/26 anonim válasza:
Nagy biznisz ám ez a zsidóknak.60-70 millió ember halt meg összesen a háború miatt, mégis csak a 6 millióról hallunk naponta.
2013. jan. 21. 15:14
15/26 A kérdező kommentje:
De az 1. VH.-ban akkor is megszívtuk mikor csak belekevertek minket, ha csak Horvátország szakad le vagy kbazok a határok lettek volna Trianon után mint 44'ben akkor más hogy alakult volna a dolog, na mindegy ezzel csak azt akarom mondani hogy mások is szenvedtek mégis a zsidók tűnnek ki. Mintha csak ránk tukmákolnák hány magyar film van ami a holokausztról szól, és mennyi szól trianonról, a doni katasztrófáról stb. na szóval értitek mire akarok kilyukadni
Ami meg felháborít még hogy Magyarországon saját országomban nem mondhassam azt hogy nem volt holokauszt. mert akkor náci vagyok és fizess, mert ha jól tudom van ilyen törvény a holokauszt tagadásról
2013. jan. 21. 15:33
18/26 anonim válasza:
Jó, de mért akarod azt mondani, hogy nem volt holokauszt, amikor volt?
2013. jan. 21. 15:42
19/26 A kérdező kommentje:
Jó, de mért akarod azt mondani, hogy nem volt holokauszt, amikor volt? én nem mondtam olyat hogy nem volt, csak azt hogy miért van ilyen törvény szabad vélemény nyílvánítás van nem ?
2013. jan. 21. 15:55
20/26 anonim válasza:
"utána kéne nézni mennyit fizettünk izraelnek és külön még a magyar zsidóknak."
Majd legalább máskor meggondoljuk, hogy ki mellé állunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!