Magyarország nem méltó szövetséges az EU-ban?
Ezt írta 1 órával ezelőtti twitter üzenetében Nelie Kroes, az EU Bizottságának digitális és média ügyekkel foglalkozó alelnöke. Aki nem tudna angolul, lefordítom: Ha valaki a roma közösséget "nem emberi"-nek nevezi - a fideszes Bayer Zsoltról beszélek Magyarországról - ez annak a jele, hogy ők nem méltó szövetségesek.
Az előző bejegyzése pedig így szól: Megdöbbentettek Bayer Zsolt a magyar roma közösségről elhangzott szavai (állatok stb.). Ez nem az, amit szólás- vagy médiaszabadságnak hívok.
"Te állítottad azt, hogy Mo.-ra tömegesen áramlanak be a vándorcigányok. Mivel én erről semmit nem hallottam, és az előző"
Hát nem csodálom, viszont az én környezetemben ilyen Erdélyből bevándoroltak települtek be az utóbbi pár évben tömegesen, úgyhogy inkább hiszek a saját szememnek.
Hát közbiztonságilag romlott egy kicsit az átlag azóta, több a lopás, satöbbi.
"és az előző válaszaid alapján egyértelműen leszűrhető, hogy gyűlölöd a cigányokat"
Na jön a szokásos duma. Én inkább úgy foglalmaznék, hogy jobb ha nem keresztezzük egymás útját, de nekem negatív tapasztalatok is vannak az itthoniakkal is, nem csak a bevándorlókkal.
"Költözz inkább te"
Inkább kihagynám......
"
Na de most írod, h azok letelepedtek. Tehát nem vándorcigányok, mert nem az a vándorcigány, aki átmegy egy másik országba lakni/élni, az a bevándorló cigány. De hát ezt már le is írtam, és el is olvastad.
Egyébként meg az oláhcigányokról csak annyit, hogy azoktól még a magyar cigányok is félnek és irtóznak. A legmocskosabb nép, saját törvényeik és szokásaik vannak, amit semmi áron nem vetkőznek le.
Azt hallottam, illetve láttam is, hogy onnan jöttek, mert a mi városunkba is költözött néhány. Amúgy velük is lehet szót érteni, csak türelem kell hozzájuk, meg alap, h meg kell ismerni őket. Mondjuk akik idejöttek, azok dolgoznak, de azért vannak nekik is dolgaik...
"Inkább kihagynám"
Hát igen, erről beszélek, felajánlom, h költözz egy rendes családhoz, akik cigányok, miközben te engem bűnözők közé küldenél, erre te kihagynád. Szerinted ez hogy jöhet le máshogy, mint h csak az a problémád, h cigányok?
"Szerinted ez hogy jöhet le máshogy, mint h csak az a problémád, h cigányok?"
Igen, mert sokan vagyunk ezzel úgy. hogy rendes roma nem igazán létezik, legfeljebb tünetmentes.
Joeg.. Ki ez aprimitiv aki elhiszi a balos dumat hogy a ciganyok kis szazaleka bunozo?:D aki nem bunozik az szimplan segelybol el es jonnek azzal hogy ok dolgozni akarnak csak nincs munka.. 1nem is akarnak dolgozni ha akarnanak a kertjuket eppen felturhatnak ahelyett hogy. Masokat kirabolnak.
2. Nehez volna ugy dolgozni hogy a tobbseguknek 8 altalanosa van...
Ezen kivul en is ismerek normalis ciganyokat de en oket mar magyaroknak hivom.. A csocseleket meg ciganynak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!