Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti fel vagytok készülve az...

Ti fel vagytok készülve az utcai támadásokra? Ti mit tettetek volna?

Figyelt kérdés
Az este egy utca belli nővel történt.Vásárolni volt a spárba és mikor kiért a parkolóba egyszer csak hallja valaki kiabálja tolvaj.Nem is gondolta hogy róla van szó egyszer csak kikapta a kezéből a táskáját egy cigány asszony és elindult a 6000ft értékű élelmiszerrel.Pillanatra meg illetődőt és utána sem mert csinálni semmit mert 5 méterrel arrébb két férfi várta a nőt.Akik szintén aszt játszották ki vannak akadva az eset miatt.Ezután egyszerűen elment a trió:).

2013. jan. 14. 09:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Tényleg lehet ezek is azért voltak ilyen bátrak mert az eldobott blokk náluk volt:D.Mondjuk aszt nem tudom,hogy a nő mit csinált a blokkal rablás előtte.
2013. jan. 14. 12:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem van önvédelmi képzettségem,elég izmos vagyok,de biztos nem kezdenék verekedni.Egypárat leverek,de ha jön a 15 fős erősítés késsel-bunkóval,akkor ott minimum egy Gatling-ágyúval van esélye az embernek..
2013. jan. 14. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!