21-22 évesen fel lennétek készülve az anyaságra?
Mit gondolnátok? Nem élnétek akkor még az életetek? Ennyi idősen szülnétek?
Párotokkal mennyi idő után döntenétek közös családról? (4-5hónap?)(2-3év) vagy (6-7év)?
Mindenféle megnyilvánulás érdekel, több vélemény, hogy nektek mennyi idő kell, és mikor értetek/érnétek meg rá.:)Köszönöm:)!
23 éves vagyok, 6 éves párkapcsolattal. Mindketten tanulunk még, nincs hova gyereket vállalni. Ha meg lennének az anyagi körülmények igen, szívesen vállalnék gyereket rövid időn belül. A mostani elképzelés szerint még legalább 4-5 év mire egyáltalán házasságról beszélhetünk, gyereket csak utána szeretnénk.
De mondom, ha adott lenne ház, normális fizetés, akkor igen, én vállalnék.
23N
Húúú, én nagyon nem voltam akkor felkészülve. (Úgyhogy védekeztünk rendesen, nem csúszott be.)
Egyrészt az első diplomám sem volt még meg, másrészt életem párjával is csak 25 évesen találkoztam, iszonyú hiba lett volna a 21 éves koromban aktuális barátommal gyereket vállalni.
Arról már nem is beszélve, hogy még mindig tanulok, le kell raknom a szakmai életem alapjait, szeretnék még dolgozni, mielőtt visszahúzódok babázni. Annak is meg lesz az ideje, de még nem most. Mostmár mondjuk érettnek érzem magam rá, de vannak még megvalósítandó ambícióim előtte, és tudom, hogyha most elkezdenék babázni, kicsit sajnálnám, hogy azok nem valósulhattak még meg.
Másfelől meg annyira imádok a párommal kettesben lenni, hogy önző módon egyelőre szeretném még ezt élvezni. Hogy tényleg szabadon járunk-kelünk. Hiába édes kötöttség a baba, hiába tudom, hogy nem jelenti a párkapcsolat végét, hogy ott van harmadiknak, hiába imádnám, ha lenne, most még igénylem, hogy ha úgy esik, elmehessünk holdfényben andalogni akár hajnai kettőkor is.
Szóval úgy 2-3 év múlva aktuális lesz a kérdés.
Jujj köszönöm a válaszokat:).
Jól sejtettem, hogy itt rendesen megoszlanak, vannak akik 20-21 évesen, van aki még később sem, pont így érdekelt, hogy kinek mi a személyes véleménye:).
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!