Ti fel vagytok készülve az utcai támadásokra? Ti mit tettetek volna?
Sejtettem hogy nem a lengyel kisebbség volt.
A tipikus példa hogy 3-1 ellen ,ugyebár ez a cigányoknál hagyomány hogy 1 ember ellen több megy.
Mert valószínű ha a nő visszatámadt volna a cigányra akkor a másik kettő dögevő rátámadt volna.
Egyszerűen undorító amit művelnek.
Tartsunk népszavazást a deportálásukról!
Oly jó lenne, ha a fővárost éltetők, a fővárost a mindenkori, abszolút legmagasabb piedesztálra helyezők, fővárosi létükre annyira büszkék is megszólalnának itt. Mert hát felteszem ott történt az eset..
Ha nem a környéken lakom, akkor távolról követem őket és belövöm melyik utcában lakhatnak, feljelentést teszek, legyen nyoma, persze vicc az egész, de azért ezt tenném. Ha a környéken laknék magamban anyáznék és elsomfordálnék:S Kancigányok ellen egymaga az ember..
Ja , ilyenkor hol vannak a dékások meg a libamillások?
Hogy nekik csak a cigány az ember?Ja így már érthető.
Ez bizony rasszizmus.
Hát az én kezemből nyilván nem próbálná egy tetves kivenni, ha meg a közelben vagyok, megpróbálom felborítani, én segítek. Más kérdés, hogy ha rám jön a másik két orc, az már baj, oda eléggé James Bondi mozdulatok kellenek.
Jól meg kell őket agyalni, azt ott hagyni az árokban, kell a francnak rendőr, úgy is engem szívatnának rasszista támadásra hivatkozva, azt 2 évig besittelnének.
Nincs igazság. A DK-s Millás köcsögöknek meg kívánom, járjanak így, az utána óbégassanak.
Már olyan módszerről is hallottam, hogy akik nem teszik el a blokkot a pénztárnál fizetés után, azt a cigány elteszi, majd egyszerűen elveszi a kosarat az illetőtől. Hiába hívsz rendőrt, a blokk a cigánynál van. A rendőr nem tehet semmit. Erre van eszük, a munkához persze nincs.
egy budapesti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!