Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti melyiknek adnátok igazat?...

Ti melyiknek adnátok igazat? Kép lent.

Figyelt kérdés

[link]

rátaláltam erre a képre, és egy ismerősömmel nem tudjuk eldönteni, hogy melyiknek van igaza. mindketten másra szavazunk, bár szerintem igazából egyiknek sincs igaz.. kérlek indokoljátik válaszotokat!:))

2013. jan. 3. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
Ja csak a liberalizmus alá elfelejtették odaírni, hogy a kicsinek meg a közepesnek jó sok pénzért kellett megvennie a ládákat a magas sráctól.
2013. jan. 4. 05:39
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Elvileg nem kell likeolni az oldalt ahhoz, hogy lássuk.:) (én sem likeoltam) Amúgy szerintem is átmegy egy kicsit a "liberalizmus" kommunizmusba.. :D

Jöhetnek még válaszok!:))

2013. jan. 4. 21:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnos összekeverjük az igazságot és az egyenlőséget. A kép esetében eleve egyenlőtlen a szurkóló helyzete, mert aki a kerítést építette, az nem gondolt a kisebbekre. Ez olyan,mint a tandíj . Csak az tanuljon akinek pénze van! Csak az nézzen meccset ,aki átlát a palánkon ! Tehát az az IGAZSÁG, hogy a képen alapvetően esélyegyenlőtlenség "forog fenn".
2013. jan. 21. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!